Home Greek News ΣΟΚ: Η Ελλάδα αναγνώρισε την παιδεραστία ως…«αναπηρία» από το…2011!!!!

ΣΟΚ: Η Ελλάδα αναγνώρισε την παιδεραστία ως…«αναπηρία» από το…2011!!!!

by _
0 comment 553 views

ΣΟΚ: Η Ελλάδα αναγνώρισε την παιδεραστία ως…«αναπηρία» από το…2011!!!!

Το Υπουργείο Εργασίας είπε ότι προστέθηκε στον κατάλογο για σκοπούς… “ιατρικής αξιολόγησης“!!!

Εξαγριωμένοι όλοι οι…ΥΠΑΡΚΤΟΙ ανάπηροι ανά την χώρα γιατί πλέον ο κάθε “ανάπηρος” ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ θα δικαιούται αποζημίωση υψηλότερη από αυτήν που έχουν υποστεί…ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝ!!!

Την είδηση αυτήν την έχουν θάψει τα ΜΜΕ!!!

Οταν προειδοποιήσαμε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για το μεγάλο σκάνδαλο «Πιτσαγκέιτ» (πατήστε εδώ) που αφορά τα εγκλήματα των παιδεραστών της Ουάσινγκτον και πως συνδέεται και με την…ΕΛΛΑΔΑ, μας αγνόησαν!!!  Όταν τους αποδείξαμε πως συνδέονται και…ΑΥΤΟΙ με το ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ κάπως –αυτοί θα ξέρουν- μας ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ (πατήστε εδώ)!!!  

-Γράφει ο Ιωάν. Κουντούρης | Λος Άντζελες | 12.33 | 20 Ιουλ. 2017 | JohnKountouris.com

Μόλις έπεσε στην αντίληψη μου από μια φίλη τα εξής αποκαλυπτικά για τα κυκλώματα παιδεραστίας που δρούν στην Ελλάδα εδώ και χρόνια. Αυτά συνάδουν 100 τοις 100 με τις δικές μου έρευνες επί του ίδιου θέματος όπως θα δείτε παρακάτω στο τέλος του παρόντος άρθρου…

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, σε όλα τα ποστα της κατοχικής Ελληνικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ …Η αστυνομια τους προστατευει …Αλλιώς  πως θα ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ …..;;;;;;;…..άμα εχεις τη φωλια σου γεματη σκατά που βρωμανε μεχρι τις Η.Π.Α. , οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ θα σε σώσουν…..;;;;;;;

Ν. Δημοκρατία το κόμμα των ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ….;;;  Γεωργιάδης –παιδεραστης και σύμβουλος του Έλληνα μελλοντικού Έλληνα Πρωθυπουργού …..ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ …..ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ οι κυβερνωντες της ΚΟΛΑΣΗΣ και του ΘΑΝΑΤΟΥ ….!!!!!

Ως γνωστόν, ο σύμβουλος του επόμενου Πρωθ. της Ελλάδος κ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο , είναι γνωστός ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ! Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/rDBcE_cn6IE

«ΚΤΗΝΗ» ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ –ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ – ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ …Ευφυείς άνθρωποι , αλλα για να εισπράττουν εκατομμύρια έτσι ισχυριζοντουσαν ότι θα βοηθήσουν τον Λαό με Νόμους προστατεύοντας τα δικαιώματα τους, ειδικά τα παιδιά ..;;;; π.χ ….ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ της ΚΟΛΑΣΗΣ και του ΠΑΣΟΚ, ( ο νεος ΓΙΟΖΕΦ-ΜΕΝΓΚΕΛΕ )….. πανέξυπνος κατα τα άλλα μεχρι να αποκτησει ΕΞΟΥΣΙΑ , κοινος  άνθρωπος ( ΚΑΝΈΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ..;;; ) Ένας απο τους πολύ γνωστούς Νομοθέτες στην Ελλάδα που έχει διαλύσει την δημοκρατία και κινδυνεύουν χιλιάδες οικογένειες ………Θα γράψει ΙΣΤΟΡΙΑ ο άνθρωπος , είναι ένας απο τους 300 που υπέγραψε το ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ , αν έχεις τόσο ευφυεις πολιτικούς πως φτάσαμε στην χρεοκοπία , είναι δυνατόν ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ……… Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ -ΠΑΣΟΚ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ αντι να προστατέψουν διαλύουν το οχυρό της Δικαιοσύνης ….;;;;;;;;;

https://eleftheriellas.blogspot.gr/2017/03/blog-post_16.html

Δείτε τώρα το σχετικό κλιπ…

Αυτό το θέμα το έχουν καλύψει και τα ξένα ΜΜΕ:

Όλοι εμείς θυμόμαστε πως η κα Μαρία εμπρόστιασε το δικαστικό σώμα αποκαλύπτοντας τον Οίκο Ανοχής!

https://www.youtube.com/watch?v=kB-C3PLP-wU

Τώρα πάμε στο…«ΖΟΥΜΙ»…

Τώρα σας αναδημοσιεύω αυτούσιο ένα άρθρο που δημοσίευσε απ’ ό,τι φαίνεται το Defensenet.gr για το ίδιο θέμα:

Παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς, τζογαδόροι, κλεπτομανείς και πυρομανείς «επιβραβεύονται» από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία από 20% έως 35%!Μάλιστα, απολαμβάνουν και προνόμια, όπως για παράδειγμα μείωση στο ρεύμα της ΔΕΗ, εκπτώσεις σε εισιτήρια ΜΜΜ, ακόμα και επιδόματα… Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει (ένα από τα πολλά) είναι πώς κάποιος πολίτης δηλώνει παιδόφιλος και βρίσκεται εκτός φυλακής, ώστε να απολαμβάνει τα προνόμια των αναπήρων! Πρόκειται για σκανδαλώδη λογική που όχι μόνο προσβάλλει την κοινότητα των αναπήρων, αλλά προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες για την καταλληλότητα του αρμόδιου υπουργού που ίσως να μην εξετάζει σωστά τις αποφάσεις που υπογράφει.

Από τις 8 Νοεμβρίου 2011, οι παιδόφιλοι “πριμοδοτούνται” με ποσοστό αναπηρίας, όπως μπορεί ο κάθε πολίτης να διαπιστώσει στο ΦΕΚ της κυβέρνησης στη σελίδα 38170:http://www.disabled.gr/lib/images/41920.pdf
Στο μεταξύ, δύο μήνες μετά τη δημοσίευση απόφασης στο ΦΕΚ, που «αναγνωρίζει» τους παιδόφιλους ως ανάπηρους και τους δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουν ακόμα και επιδόματα, το υπουργείο προσπαθεί να «κουκουλώσει» το θέμα. Το Νοέμβριο του 2011 δημοσιεύεται στην εφημερίδα της κυβερνήσεως απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κουτρουμάνη, να εντάξει στα άτομα με αναπηρία ανθρώπους με σεξουαλικές και άλλες διαστροφές, που οδηγούν σε εγκληματικές συμπεριφορές όπως: τους παιδόφιλους, τους επιδειξιομανείς, τους κλεπτομανείς και τους ηδονοβλεψίες. Συγκεκριμένα στο επίσημο ΦΕΚ προβλέπονται ως ποσοστά αναπηρία της τάξης του 30%. Ωστόσο, σήμερα το υπουργείο τηρεί σιγή ιχθύος για το εν λόγω ζήτημα προσπαθώντας να βρει μια λογική απάντηση.


Η «γκάφα» του υπουργού Εργασίας, εγείρει αναμφίβολα πολλά ερωτήματα. Όπως και να έχει, σοκ προκαλεί και μόνο η ειδήση ότι με την απόφαση του υπουργού, όσοι είναι παιδόφιλοι μπορούν να τύχουν ευεργετικών διατάξεων καθώς θεωρούνται πολίτες με αναπηρία διότι αντιμετωπίζονται ως άτομα με ψυχικό νόσημα. Εκτός από τους παιδόφιλους με «ποσοστά αναπηρίας», επιβραβεύονται και όσοι έχουν παθολογική εξάρτηση από τυχερά παιχνίδια, ή είναι πυρομανείς, κλεπτομανείς, ή σαδομαζοχιστές και αλκοολικοί και… φετιχιστές.
Ανεξάρτητα πάντως από το εάν υπάρχει επιστημονική επιτροπή που θα διόρθωνε τις κατηγορίες που υπάγονται στο νόμο περί αναπηρίας, από τις 8 Νοεμβρίου οι παιδόφιλοι είναι επισήμως ανάπηροι και μπορούν σε συνδυασμό με άλλες παθήσεις να πάρουν ακόμη και επιδόματα από το ΙΚΑ.


Αν και στην πραγματικότητα, οι δικαιούχοι αναπηρικών επιδομάτων πρέπει να έχουν δια του νόμου 67% και άνω ποσοστό αναπηρίας, ωστόσο σύμφωνα με τον κ. Κουτρουμάνη, στους παιδόφιλους αναγνωρίζεται 30% αναπηρία. Ένας παιδόφιλος λοιπόν σε συνάρτηση με άλλη πάθηση θα μπορούσε να λαμβάνει ακόμα και αναπηρική σύνταξη!
[Yπάρχουν περιθώρια σχολιασμού; Το θέμα αφήνει άφωνους τους πάντες πλην κάποιων “φωστήρων” και “προοδευτικών” κυβερνώντων! Έλεος πια! Αυτοί οι απίθανοι άνθρωποι έχουν αναλάβει την κοινωνική μέριμνα και την καταπολέμηση του εφιάλτη της ανεργίας;]
***Τέλος του άρθρου***
Εγώ προσωπικά καλύπτω αυτό το θέμα εδώ και 8 μήνες, ιδιαιτερα σε σχέση με το ΑΡΧΙ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ των παιδεραστών της Ουάσινγκτον που λέγεται «Πιτζαγκέιτ». Με το που όμως ξέσπεασε αυτό το σκάνδαλο, για οποίο υπάρχουν πάμπολλες αποδείξεις, τα ΜΜΕ, κατόπιν εντολής του βαθέος κράτους, των Κλίντον, κτλ., ξεκίνησαν αυτήν την πανάθλια καμπάνια κατά των «ψεύτικων ειδήσεων» (“fake news”) για να συγκαλυφθεί το όλο θέμα. Πατήστε εδώ να δείτε πως ακόμη και τα…ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ασχολούνται με το ίδο θέμα.
 
Τα παρακάτω άρθρα μου θα σας εξηγήσουν πως αυτό το θέμα συνδέεται ακόμη με την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και επιβεβαιώνει 100 τοις 100 του περιεχόμενο των ανωτέρω:
 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr