Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ! Πάτερ Κλεομένης στην Θεσσαλονίκη “Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος”! Δεν φοβάται κανέναν, μόνο τον Θεό!

ΕΚΤΑΚΤΟ! Πάτερ Κλεομένης στην Θεσσαλονίκη “Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος”! Δεν φοβάται κανέναν, μόνο τον Θεό!

by _
0 comment 155 views

ΕΚΤΑΚΤΟ! Πάτερ Κλεομένης στην Θεσσαλονίκη “Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος”! Δεν φοβάται κανέναν, μόνο τον Θεό!

Πηγή: http://imgur.com/a/BZk7Z

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο Πάτερ Κλεομένης δεν φοβάται κανέναν, μόνο τον Θεό! Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος εμφανίστηκε στην συγκέντρωση για την μαύρη επέτειο-διαμαρτυρία για την Τουρκική κατοχή στην χιλιοβασανισμένη Κύπρο μας, της πατριωτικής οργάνωσης “Ιερός Λόχος” στην Θεσσαλονίκη κάτω από τον Λευκό Πύργο. Ο σύγχρονος Παπαφλέσσας δεν φοβάται και δεν υπολογίζει κανέναν, μόνο τον Τριαδικό Θεό. Και ενώ εκκρεμεί εις βάρος του αυτόφωρο μετά από μήνυση που του έκαναν η Αγγλίδα λεσβία Εβραϊκής καταγωγής Andrea Gilbert και ο Παναγιώτης Δημητράς, άθεος Χριστιανομάχος, φανατικός Κομμουνιστής, φιλομουσουλμάνος, φιλοσιωνιστής Ανθέλληνας, της ύποπτης ΜΚΟ “Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι”, ο Πάτερ Κλεομένης συνεχίζει μέρα και νύχτα να βγαίνει στους δρόμους και να κάνει ομολογία Πίστεως, υπέρ της Ορθοδοξίας και της Πατρίδος, που κανείς άλλος δεν τολμάει να το κάνει! Δριμύ “Κατηγορώ” από όλους τους Έλληνες πατριώτες για την Ιερά Σύνοδο της Αρχιεπισκοπής της Ελλάδος, την υποκριτική ομήγυρη του Ιερώνυμου Λιάπη, του υποταγμένου στον Πάπα Φραγκίσκο, του υπαλλήλου της διεθνής Μασονίας και του ΚΙΣ (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος), που εξέδωσαν κατάπτυστη ανακοίνωση εναντίον Ορθοδόξου ιερέως Έλληνα Πατριώτη, όταν την ίδια ώρα όλοι αυτοί συμπροσεύχονται και συνλειτουργούν με όλους τους Αιρετικούς: Ρωμαιοκαθολικούς, Μονοφυσίτες, Αγγλικανούς, Προτεστάντες, Πεντηκοστιανούς, Μουσουλμάνους, Μασονικές Στοές Ρόταρυ και Λάιονς, Ιεχωβάδες, Ροδόσταυρους, Ραββίνους Εβραίους… αγκαζέ με τον μεγαλύτερο προδότη στην ιστορία της Ορθοδοξίας, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινούπολης Βαρθολομαίο!
ΒΙΝΤΕΟ
https://www.youtube.com/watch?v=rkhyDqROM2s

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr