Home Greek News Ν.Τραμπ και Β.Πούτιν συναντήθηκαν για δεύτερη φορά υπό άκρα μυστικότητα και αποφάσισαν για την τύχη του πλανήτη!

Ν.Τραμπ και Β.Πούτιν συναντήθηκαν για δεύτερη φορά υπό άκρα μυστικότητα και αποφάσισαν για την τύχη του πλανήτη!

by _
0 comment 137 views

Ν.Τραμπ και Β.Πούτιν συναντήθηκαν για δεύτερη φορά υπό άκρα μυστικότητα και αποφάσισαν για την τύχη του πλανήτη!

Kαι όμως ο Ν.Τραμπ συναντήθηκε μυστικά στο Αμβούργο με τον Β.Πούτιν και δεύτερη φορά στο περιθώριο της G20 όπως αποκάλυψε ένα ακόμα «βαθύ λαρύγγι» τοποθετημένο στον Λευκό Οίκο προφανώς από την πρότερη διακυβέρνηση Ομπάμα

Δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο της δεύτερης αυτής συνάντησης.

Η πρώτη συνάντηση των δύο ανδρών, στις 7 Ιουλίου, διήρκεσε περίπου 2,5 ώρες.

Σημειώνεται ότι η πρώτη συνάντηση ξεκίνησε με εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις (ήταν εμφανές ότι οι δύο πρόεδροι συμπάθησαν ο ένας τον άλλο άμεσα καθώς και οι δύο ταιριάζουν απόλυτα στον γνωστό αμερικανικό χαρακτηρισμό «a man’s man» που στα ελληνικά θα μεταφράζονταν ως «μάγκας»), ενώ στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν η Ουκρανία, η Συρία, η καταπολέμηση της τρομοκρατίας αλλά και ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια του κυβερνοχώρου.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον, ο κ. Τραμπ είχε ρωτήσει για το ενδεχόμενο ρωσικής παρέμβασης στις προεδρικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, με τον κ. Πούτιν να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της Μόσχας.

Και ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ αποκάλυψε ότι ο κ. Τραμπ αποδέχθηκε κατά τη συνάντηση τις διαβεβαιώσεις του κ. Πούτιν ότι η Μόσχα δεν παρενέβη στις αμερικανικές εκλογές.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν είχαν «απλώς μια σύντομη συνομιλία» και όχι «δεύτερη συνάντηση» στο τέλος του δείπνου των ηγετών των χωρών της G20 στο Αμβούργο, στις αρχές του μήνα, δήλωσε πηγή του Λευκού Οίκου στο απόηχο της παραπάνω αποκάλυψης.

Όπως διευκρίνισε ο ίδιος, οι δύο ηγέτες χρησιμοποίησαν τον Ρώσο διερμηνέα του Πούτιν για τη συνομιλία τους γιατί ο Αμερικανός διερμηνέας δεν μιλά ρωσικά!

Αυτό φυσικά δεν στέκει. Είναι αδύνατον να μην υπάρχει σε όλες τις ΗΠΑ ένας σωστός διερμηνέας ρωσικών. Είναι σαφές ότι ούτε ο Ρώσος πρόεδρος αλλά ούτε και ο Αμερικανός ομόλογός του έχουν εμπιστοσύνη στο περιβάλλον του Λευκού Οίκου το οποίο είναι «φυτευτό» από τον Μ.Ομπάμα ο οποίος είναι γνωστό ότι ήταν απόλυτα φιλικός με το λεγόμενο «βαθύ» αμερικανικό κράτος.

H διαρροή αυτή άλλωστε δείχνει ότι ο Ν.Τραμπ επί της ουσίας είναι ακόμα ένας «παγιδευμένος» πρόεδρος εντός του Λευκού Οίκου. Θέλει πολλά χρόνια εξουσίας για να «ξηλώσει» όλο αυτό το σύστημα.

Πάντως ο ίδιος ο Ν.Τραμπ πριν από λίγο περιέγραψε την διαρροή της «δεύτερης συνάντησης» ως «άρρωστη (sick)»

Το τι ειπώθηκε στην δεύτερη συνομιλία (εάν έγινε) δεν είναι γνωστό αλλά σίγουρα ήταν ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ από αυτά που ειπώθηκαν στην πρώτη συνάντηση.

Οι δύο πρόεδροι επιχειρούν να σώσουν τον πλανήτη από τον ίδιο εχθρό που είναι το ανεξέλεγκτο αμερικανικό «βαθύ» κράτος και το οποίο επί διακυβερνήσεως Ομπάμα έσπρωχνε τον κόσμο προς τον πυρηνικό όλεθρο με απρόκλητη και συνεχόμενη επιθετικότητα κατά της Ρωσίας.

http://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/616032_ntramp-kai-vpoytin-synantithikan-gia-deyteri-fora-ypo-akra

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr