Home Greek News Ελληνίδα της NASA δίνει 4 συμβουλές ζωής! Υπάρχει όμως και μία…ΠΕΜΠΤΗ συμβουλή!…

Ελληνίδα της NASA δίνει 4 συμβουλές ζωής! Υπάρχει όμως και μία…ΠΕΜΠΤΗ συμβουλή!…

by _
0 comment 342 views

Ελληνίδα της NASA δίνει 4 συμβουλές ζωής! Υπάρχει όμως και μία…ΠΕΜΠΤΗ συμβουλή!…

Τα δικά μας σχόλια από τα «Ελληνικά Νέα Τώρα»: Υπάρχει όμως κι μια…ΠΕΜΠΤΗ συμβουλή που θα προσθέσουμε κι ΕΜΕΙΣ από αυτό το σάιτ!

Γράφει το pontos-news.gr

Η Ελένη Αντωνιάδου, η οποία ασχολείται με την βιοτεχνολογία και εργάζεται ως ερευνήτρια στη NASA, έγραψε (στα αγγλικά) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τέσσερις συμβουλές τις οποίες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πολύ γρήγορα το ποστ της Ελληνίδας ερευνήτριας, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε το γύρο του διαδικτύου, καθώς φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι «ασπάστηκαν» τις συμβουλές της για τη ζωή. Διαβάστε λοιπόν τις τέσσερις «προτάσεις» της:

  1. Το να δουλεύεις περισσότερες ώρες από όσες ξοδεύεις για να ζεις δεν είναι καθόλου καλή ιδέα.
  2. Η εξόντωση δεν έχει να κάνει μόνο με το φόρτο εργασίας, έχει να κάνει με το γεγονός ότι o φόρτος εργασίας είναι μεγαλύτερος από το κίνητρο για να κάνεις τη δουλειά.
  3. Ίσως το μόνο πράγμα που σε κρατά μακριά από το να τα καταφέρεις, δεν είναι μόνο λίγες τυχερές στιγμές στη ζωή, αλλά αυτό που λέγεται αποστολή και ομαδική δουλειά.
  4. Η επιλογή των κατάλληλων συνεργατών έχει θεμελιώδη αξία. Και η επιλογή συντρόφου ζωής θα μπορούσε, θα έπρεπε και πρέπει να είναι η πιο σημαντική απόφαση που θα πάρεις, αν δεν ορίσεις τις προτεραιότητές σου με μυωπικό όραμα.

Και όσο για την…ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: 

  • 5. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΤΙΚΗ «ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ» ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΝΑΤΖΙΣΤΕΣ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Π.Π. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ σατα….NASA!!! ΝΑΙ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΟΝ…ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ Δ.Π.Π.!!! ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΙ ΟΙ…ΕΛΛΗΝΕΣ, ΌΠΩΣ Η ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ;;;

  • ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ OPERATION PAPERCLIP” (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΣ ΣΥΝΔΕΤΗΡ), ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ…CIA (πατήστε εδώ) ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΩΗΝ ΝΑΤΖΙΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!!! ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ???  ΑΝ ΟΧΙ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ??? ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ…ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΛΑΟ Ή ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ, ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ…ΝΑΣΑ???

  • Η NASA και η CIA το εν και το αυτό είναι!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ?? Η ΝΑΣΑ είναι μια εντελώς ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ και ΜΑΣΟΝΙΚΗ οργάνωση που μας λεει ΨΕΜΑΤΑ εδώ και χρόνια για το δήθεν «διάστημα» και «σφαιρική» γη που ζουμε, κτλ. Η ΥΠΑΡΚΤΗ εντολή της είναι να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ το καθετί…ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!

  • Διαβάστε το άρθρο μας με τίλτο «ΣΟΚ: ΙΔΟΥ Η ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ…ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ 11 ME ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ CIA! ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΡΑΜΣΦΕΛΝΤ!» που τα λέει ΟΛΑ!

  • Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «Η NASA και η επίπεδη γη – Μια παγκόσμια συνωμοσία» να καταλάβετε.

    ΣΟΚ: ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΩΤΕΣ της NASA ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΝΑΤΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ (ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ)!

https://www.youtube.com/watch?v=MQYcds2kpwE

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr