Home Greek News ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ DRONE ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ «ΒΟΗΜΙΑΣ» ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ DRONE ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ «ΒΟΗΜΙΑΣ» ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ!

by _
0 comment 119 views

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕ DRONE (μη επανδρομένο αεροσκάφος) ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥ…ΑΛΣΟΥΣ «ΒΟΗΜΙΑΣ» (Bohemian Grove) ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ…!!!…ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ…ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ…ΣΑΤΑΝΑ…!!!….

Για περισσότερα για το Άλσος της Βοημίας, διαβάστε το άρθρο μου «H πανούκλα των γκέι»…

Πριν από μερικά χρόνια ο περίφημος Ρουμανός χάκερ «Guccifer» μας απιοκάλυψει απίστευτα πράγματα για το Άλσος της Βοημίας μέσα από τα εμαιλ του κ Κόλιν Πάουελ τα οποία χάκαρε και διέρρευσε στο κοινό.

Ήταν σε θέση να διεισδύσει στους λογαριασμούς email των Κόλιν Πάουελ,  Τζορτζ Μπους, και του κ. Σίντνεϊ Μπλούμενταλ, του στενού συνεργάτη της Κλίντον που εμπλέκεται σε όλα τα σκάνδαλα εμαιλ της ίδιας της κας Κλίντον.  Χάκαρε επίσης τους λογαριασμούς εμαιλ μερικών μελών της οικογενείας Ρόκφελερ, μελών του Συμβουλίου Ξένων Σχέσεων, στελεχών της Ομοσπονδιακής Τραπέζης των ΗΠΑ, κτ.λ.

Όταν χάκαρε τα προσωπικά εμαιλ του κ. Κόλιν Πάουελ, του πρώην Υπουργού του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, έμαθε προς μεγάλη του έκπληξη ότι ο κ. Πάουελ…ΚΑΡΑΤΩΝΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!!! ΟΥΑΟΥ BABY!!! Γι’ αυτό αναγκάστηκε ο Πάουελ να αμφισβητήσει δημοσίως τα έμαιλ που δημοσιεύθηκαν  -χάριν στο “Guccifer” βέβαια- σχετικά με τον ερωτικό δεσμό που είχε με…ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ…

Screen Shot 2016-07-07 at 10.18.43 PM

Όταν πιάστηκε το 2014 από την αστυνομία της Ρουμανίας, παραδέχτηκε ο Lehel ότι στόχευε μέλη των…ΦΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ (Illuminati)!!!  ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Αλλά δεν μένουμε εδώ με τα εμαιλ του κ. Πάουελ, διότι βρήκε ο Lehel και άλλα άκρως ενδιαφέροντα εμαιλ του Πάουελ που έχουν να κάνουν με τις….περιπέτιές του στο μεγάλο Άλσος της…ΒΟΗΜΙΑΣ!!! …THE BOHEMIAN GROVE!!!…εκεί που κάνει τον…«π**στη» ο κάθε επισκέπτης-ελιτηστής μαζί με τους συντρόφους του!!!

Δείτε τις παρακάτω φωτο. που βρήκε ο Lehel στα εμαιλ του Πάουελ!!!

Screen Shot 2016-07-07 at 10.19.36 PM

Screen Shot 2016-07-07 at 10.19.20 PM

Προς το παρόν, τον Lehel τον έχουν φέρει εδώ στις ΗΠΑ όπου δικάζονται σε ένα μεγάλο δικαστήριο της Ανατολικής Περιφέρειας της Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Δείτε τώρα τα ακόλουθα κλιπ που γυρίστηκαν πριν από δύο εβδομάδες. Η κανονική συνεδρίαση/κατασκήνωση της λέσχης της Βοημίας της Ελίτ μόλις ξεκίνησε και είναι σε πλήρη εξέλιξη!…

https://www.youtube.com/watch?v=ZD497SyrCxY&t=1112s

https://www.youtube.com/watch?v=uU_CEo4TYlk

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr