ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ: Ο «κληρικός» που ξορκίζει τα «διαβολικά» ΑΤΜ και σχίζει τα 50ευρα

ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ: Ο «κληρικός» που ξορκίζει τα «διαβολικά» ΑΤΜ και σχίζει τα 50ευρα

Και το…ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» προς την ΑΝ-ΙΕΡΑΝ ΣΥΝΟΔΟΝ ΕΙΝΑΙ: ΥΠΑΓΕΤΕ ΟΠΙΣΩ ΗΜΩΝ ΒΡΕ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΕΝ ΤΩ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΥΝ ΠΑΣΗ ΤΗ ΑΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗ ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ/ΕΛΛΗΝΙΣΜΩ!!! ΑΝΑΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝ ΑΥΤΟΥΣ…!!!…

Την θέση της από τον ιδιόρυθμο ρασοφόρο που αυτοαποκαλείται πατήρ – Κλεομένης, διαχωρίζει η Ιερά Σύνοδος, λέγοντας ότι δεν ανήκει στην τάξη των κληρικών.

Ο παπά – Κλεομένης που προκαλεί σε κάθε εμφάνισή του όπου φορώντας ράσα σπάζει και κλωτσάει ΑΤΜ με τις «διαβολοκάρτες», σχίζει 50ευρα και βανδαλίζει αγάλματα και το μνημείο του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, προκάλεσε την αντίδραση της Ιεράς Συνόδου η οποία με ανακοίνωσή της αποκηρύσσει τις πράξεις του.

Αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου:

«Κατά το τελευταίο διάστημα αναρτώνται στο διαδίκτυο βιντεοσκοπημένοι βανδαλισμοί μνημείων και εγκαταστάσεων και υβριστικές δηλώσεις ρασοφόρου, ο οποίος αυτοαποκαλείται «πατήρ Κλεομένης» και δηλώνει ότι ενεργεί προς υπεράσπιση της ορθοδόξου πίστεως. Επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφές ότι το πρόσωπο αυτό δεν είναι ούτε μοναχός, ούτε κληρικός της ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος. Αποδοκιμάζουμε τις παράνομες πράξεις του ως απολύτως άσχετες με τον Λόγο αγάπης και πραότητας του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και δηλώνουμε την συμπαράστασή μας προς όσους πλήττονται από τις ενέργειές του.

Με αφορμή την παραπάνω περίσταση, καλούμε τον λαό να είναι γενικότερα επιφυλακτικός απέναντι σε ανάλογες περιπτώσεις ρασοφόρων, οι οποίοι εμφανίζονται ως δήθεν μοναχοί ή κληρικοί της ορθόδοξης Εκκλησίας».

Δείτε μερικά από τα βίντεο, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δείχνουν τον «ιερωμένο» εν ώρα… δράσης.

 

 

Πηγή: