Home Greek News Ομολογία σοκ του πρώην ιδιωκτήτη του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου της Νέας Υόρκης για τη συμμετοχή του στο έγκλημα της 11ης Σεπτ. 2001!

Ομολογία σοκ του πρώην ιδιωκτήτη του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου της Νέας Υόρκης για τη συμμετοχή του στο έγκλημα της 11ης Σεπτ. 2001!

by _
0 comment 223 views

Ομολογία σοκ του πρώην ιδιωκτήτη του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου της Νέας Υόρκης για τη συμμετοχή του στο έγκλημα της 11ης Σεπτ. 2001!

Σοκαριστική ομολογία του πρώην ιδιωκτήτη του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου της Νέας Υόρκης Larry Silverstein ότι είχε σχεδιάσει καινούρο Πύργο 7 ένα χρόνο…ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ της 11ης Σεπτ. του 2001!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19.48, 17 Ιουλ. 2017 | JohnKountouris.com

Προ παντών από όλα, ήταν ο ίδιος ο Larry Silverstein που είχει πει σε ένα ντοκυμαντέρ ένα χρόνο μετά το χτύπημα της 11ης Σεπτ. ότι επειδή υπήρξε εκείνη την τραγική ημέρα τόση μεγάλη απώλεια ζωής, απεφάσισε ο ΙΔΙΟΣ να…ΡΙΞΕΙ (ΚΑΤΕΔΕΦΙΣΕΙ δηλ.,) τον Πύργο 7.  

Δείτε το σχτικό κλίπ για του λόγοιυ το αληθἔς:

Αυτός ο παλιοεβραίος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επίθεση αυτή εν συνεργασία με τη κυβέρνηση Μπούς και το Ισραήλ. Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Η μεγάλη «αγάπη» που έχουν οι ΕΒΡΑΙΟΙ για την Ενδεκάτη Σεπτεμβρίου του 2001» για περισσότερα.

Ο λόγος για τον οποίον δεν πήγαν στις δουλειές τους εκείνη την ημέρα σχεδόν…ΟΛΟΙ οι Εβραίοι που δούλευαν στους δίδυμους πύργους εξηγείται πλήρως στο άρθρο μου με τίτλο «Ο Σων Στόουν αποκαλύπτει πως ένας ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ ενημέρωσε τους Εβραίους να μην πάνε δουλειές τους την 11η Σεπτ (’01)!».

Διαβάστε επίσης «Προέβλεψε με ακρίβεια το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!» και «Τι προσπαθούσε να μας πει για την 11ην Σεπτ. του 2001 ο Ντόναλντ Τράμπ το 2010???» να καταλάβετε πόσο…ΥΠΟΛΟΥΘΟΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Παραδέχτηκε ότι βόμβες εξεράγησαν ΜΕΣΑ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ Πύργους ο…ΜΠΟΥΣ;;;…» και θα καταλάβετε τόσο τον ρόλο του Silverstein στο μεγαλύτερο ΕΓΚΛΗΜΑ που έχει διαπράξει ποτέ η αμερικανική κυβέρνησις εις βάρος του δικού της λαού όσο και το γεγονός πως μακροχρόνιος φίλος του Silverstein δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον…ΝΤΟΝΑΛΝΤΑ ΤΡΑΜΠ, ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Ο Silverstein ουσιαστικά ομολόγησεν την ενοχήν του σε αυτό το έγκλημα και παραμένει μέχρι σήμερα…ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???  Η απάντησις ευρίσκεται εις την επίσημην έκθεσιν της ομοσπονδιακής κυβερνήσεως των ΗΠΑ για την 11η Σεπτ. Συμφώνως προς αυτήν, ο Πύργος 7 έπεσεν από…φωτιές. Ναι το διαβάσατε σωστά…«ΦΩΤΙΕΣ»! ΟΧΙ από κατεδαφιστικό συνεργείο όπως το παραδέχθηκε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης όλου του Παγκοσμίου Εμπορικού Κέντρου της Νέας Υόρκης (που συμπεριλάμβανε τον Πύργο 7) αλλά από….«ΦΩΤΙΕΣ»!!! Εμ…υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣ εδώ μεταξύ του τι είπε ο Silverstein για τον Πύργο 7 και του συμπεράσματος που έβγαλε η κυβέρνηση για το ίδιο κτήριο!!! Δηλ., αυτό είναι ενδεικτικό του γεγονότος ότι αυτοί οι «επαγγελματίες» εγκληματίες  ούτε τα δικά τους χνάρια δεν μπορούν  να καλύψουν σωστά!!!

Ο κ. Silverstein έκανε μια ομιλία στην οποία παραδέχτηκε στους παρευρισκόμενους ότι τoν καινούριο Πύργο 7 τον είχε ήδη σχεδιάσει το 2000, ένα χρόνο πριν από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001!!!

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο όπου ο Silverstein τα παραδέχτηκε όλα:

https://www.youtube.com/watch?v=GKbLhkslNcQ

Διαβάστε επίσης!

Αφιερωμα των Ελληνικών Νέων Τώρα: Η αλήθεια περί της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Ποιοι ήταν οι υπαρκτοί υπαίτιοι;;;

Αφιερωμα των Ελληνικών Νέων Τώρα: Η αλήθεια περί της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Ποιοι ήταν οι υπαρκτοί υπαίτιοι;;;

Αφιερωμα των Ελληνικών Νέων Τώρα: Η αλήθεια περί της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Ποιοι ήταν οι υπαρκτοί υπαίτιοι;;;

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr