Home Greek News ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΘΙΓΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ;;; ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΡΤ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ!

ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΘΙΓΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ;;; ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΡΤ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ!

by _
0 comment 146 views

Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΕΡΗΣ ΘΙΓΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ…ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ Γ@Μ*Σ* ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΥΠ. ΟΙΚ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ;;; ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΜΕ….

Για όσους από εσάς όμως που θα θέλατε να επεκταθούμε σε αυτό, το έχουμε ήδη κάνει πολλές φορές! Διαβάστε ΟΛΟ το άρθρο μας με τίτλο «ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΝ Β» να καταλάβετε.

Δείτε τώρα το ακόλουθο κλιπ και…ΨΕΛΑΣΤΕ!!! ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΡΕ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟ-ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο…ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο ΑΡΧΙ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΦΕΒ. ΤΟΥ 2015 ΟΤΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΟΛΟΣ ΟΤΑΝ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ…ΤΡΟΙΚΑ!!!

Στο thetoc.gr διαβάζουμε τα εξής:

Ο Γιώργος δεν είχε δόλο 

Σε ερώτηση που του είχαν απευθύνει, αν πιστεύει ότι  η κυβέρνηση Παπανδρέου είχε δόλο, έχει απαντήσει: «Όχι, σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι υπήρξε δόλος από τον κ. Παπανδρέου…Πίστευα, και εξακολουθώ να πιστεύω, ότι στην κυβέρνηση Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου αξίζει η πολιτική καταδίκη – ότι ο ιστορικός του μέλλοντος θα την κρίνει πολύ σκληρά και πως η διαχείριση της Κρίσης από αυτήν θα αποτελεί καλό case-study για το πως δεν πρέπει να διαχειρίζεται κανείς μια Κρίση. Όμως, άλλο η πολιτική καταδίκη και εντελώς άλλο η συκοφαντία».

-από το Ντοκιμαντέρ- Διάφορα είδη

https://www.youtube.com/watch?v=6AHi1XlVzNw

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr