Home Greek News Με ΧΙΛΙΑ για Ν.Δ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: «Τον Αξαρλιάν τον σκότωσαν σύντροφοι που οι ΣΥΡΙΖΑιοι υπερασπίστηκαν στα δικαστήρια»

Με ΧΙΛΙΑ για Ν.Δ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: «Τον Αξαρλιάν τον σκότωσαν σύντροφοι που οι ΣΥΡΙΖΑιοι υπερασπίστηκαν στα δικαστήρια»

by _
0 comment 102 views

Με ΧΙΛΙΑ για Ν.Δ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ: «Τον Αξαρλιάν τον σκότωσαν σύντροφοι που οι ΣΥΡΙΖΑιοι υπερασπίστηκαν στα δικαστήρια»

Πηγή: https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2017/07/blog-post_171.html?spref=fb

Λίγες μέρες μετά τα όσα έγιναν και την απόλυσή του από τον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, επανήλθε στην κόντρα που έχει ανοίξει με το ΣΥΡΙΖΑ και το Μέγαρο Μαξίμου. Πριν από λίγες ώρες…

ο γνωστός δημοσιογράφος, έκανε νέα επίθεση με αφορμή, αυτή τη φορά, την συμπλήρωση 25 χρόνων από τη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν. «Τον Θάνο Αξαρλιάν, που δολοφονήθηκε σαν σήμερα από τη 17Ν, τον σκότωσαν σύντροφοι με “ιδανικά υπέρ του ανθρώπου”, κατά Μπαλαούρα πάντα, που τους υπερασπίστηκαν κατόπιν στα δικαστήρια ένας σκασμός συριζαίοι, μέλη και βουλευτές. Η αλήθεια δεν είναι άποψη, είναι γεγονότα – που δεν καλύπτονται, ούτε σβήνονται από τις μεθοδεύσεις κανενός ωρυόμενου Μαξίμου» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

bogdanos-axarlian

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr