Home Greek News Η ΝΑΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Η ΝΑΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

by _
0 comment 122 views

Η ΝΑΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ…ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΝΑΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΊΖΕΤΕ!!!  

Δείτε το ακόλουθο βίντεο της…ΠΛΑΚΑΣ για το πώς η σαταΝΑΣΑ κοροϊδεύει τον κόσμο περι «ψύξης» της γης, κτλ. προκειμένου να περάσει άλλη μία ΥΠΟΥΛΗ ΑΤΖΕΝΤΑ εις βάρος του κόσμου μας…!!!…

Είναι να απορρεί κανείς το γεγονός ότι παίζουν ακόμη και με το…ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ???Διαβάστε το άρθρο μου «ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΙΚΟΝ ΤΗΣ…ΗΛΙΟΝ Η ΥΠΟΥΛΟΤΑΤΗ NASA!!!» να καταλάβετε….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Η NASA και η επίπεδη γη – Μια παγκόσμια συνωμοσία» ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΗΣ…

Δημοσιεύθηκε στις 10 Φεβ., 2017

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.

Είπε στη Daily Star:
«Αν η ιστορία αποτελεί οδηγό, είναι ασφαλές να πούμε ότι η αδύναμη ηλιακή δραστηριότητα για ένα παρατεταμένο χρονικό διάστημα μπορεί να έχει μια επίδραση ψύξης στις παγκόσμιες θερμοκρασίες στην τροπόσφαιρα, που είναι το κάτω μέρος από το στρώμα της ατμόσφαιρας της Γης – και όπου όλοι ζούμε»

-από το TurboΛ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr