Home Greek News Σοκ: Εκτόξευση μπαλονιού σε μεγάλο υψόμετρο με βίντεο κάμερα με μη ευρυγώνιο φακό δείχνει την γη ως…ΕΠΙΠΕΔΗ και όχι σφαιρική!!!

Σοκ: Εκτόξευση μπαλονιού σε μεγάλο υψόμετρο με βίντεο κάμερα με μη ευρυγώνιο φακό δείχνει την γη ως…ΕΠΙΠΕΔΗ και όχι σφαιρική!!!

by _
0 comment 364 views

Σοκ – Εκτόξευση μπαλονιού σε υψόμετρο 100.000 ποδιών (30.480+ μέτρων) με βίντεο κάμερα με…μη ευρυγώνιο φακό δείχνει την γη ως…ΕΠΙΠΕΔΗ και όχι σφαιρική!!!

High Altitude Balloon Launch With a Non Fish Eye Lens

Ήταν ο μεγάλος επιστήμων Ογκίστ Πικάρ (Auguste Piccard) που το 1931 έκανε ταξίδι στους ουρανούς με δικό του αυτοσχέδιο αερόστατο και αφού ολοκληρώθηκε και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία το ταξίδι του, ο Πικάρ έδωσε συνέντευξη στο γνωστό περιοδικό «Popular Science» όπου είπε σαφώς ότι όταν ήταν στον αέρα σε μεγάλο ύψος, μπορούσε να δει ολόκληρη την γη που έμοιζε με μεγάλο….ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΣΚΟ με ανεστραμμένες άκρες…!!!…

Για περισσότερα για τον Πικάρ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Επίσης, η επιπεδότης της γης μας ήδη είχε επιβεβαιωθεί και το 1936 και το 1946.  Το ᾽35 εκτοξεύθη μεγάλο αερόστατο στον αέρα που κατέγραψε σκηνές που δείχνουν τον ορίζοντα ως…ΕΠΙΠΕΔΟ.  Όταν το 1946 εκτοξεύθηκε ρουκέτα στον αέρα σε μεγάλο υψόμετρο. Η ρουκέτα ήταν εξοπλισμένη με ειδική κάμερα από κάτω και οι σκηνές που τράβηξε τα λένε ΟΛΑ…!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=jGSGeEqQCOY

https://www.youtube.com/watch?v=VaPygjYbh0c

Για περισσότερα για την επίπεδη γη μας, διαβάστε και: Η NASA και η επίπεδη γη – Μια παγκόσμια συνωμοσία

Δείτε τώρα το βίντεο!…

https://www.youtube.com/watch?v=8sifIhiuju4

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr