Home Greek News Για ΦΥΛΑΚΗ αυτή την φορά ο…ΜΠΑΜΠΟΎΛΗΣ Πάνος ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Δείτε τώρα τι έχει κάνει εις βάρος της πατρίδος μας!

Για ΦΥΛΑΚΗ αυτή την φορά ο…ΜΠΑΜΠΟΎΛΗΣ Πάνος ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Δείτε τώρα τι έχει κάνει εις βάρος της πατρίδος μας!

by _
0 comment 125 views

κ.κ.  Δικαστικοί και Εισαγγελικοί λειτουργοί, αποδείξτε ότι τα λόγια σας είναι ΑΛΗΘΙΝΑ. Πατήστε το λίνκ εδώ για τα ΕΓΓΡΑΦΑ: https://www.scribd.com/document/353783432

Για Φυλακή ο Πάνος Καμμένος συμπαρασέρνει κι ‘άλλους.

-του Μανώλη Χατζησάββα

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ

Άρθρο 187         ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ,

Άρθρο 232         ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ,

Άρθρο 231         ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ

Κατατέθηκε χθες 13/07/2017 στην Βουλή των Ελλήνων ΕΡΩΤΗΣΗ του Βουλευτή Κιλκίς ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κυρίου Χρήστου Χατζησάββα.

Κατά τα άρθρα του Π.Κ. Άρθρο: 187, 232, και 231 τουλάχιστον, η ΕΡΩΤΗΣΗ του Βουλευτή Κιλκίς ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κυρίου Χρήστου Χατζησάββα, στέλνει εγγυημένα στην φυλακή τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Παναγιώτη (Πάνο) Καμμένο, τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, τον Γιάννη Ρουμπάτη Διοικητή της ΕΥΠ, και πλήθος υπευθύνων κυβερνητικών.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ απευθύνεται προς το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ και προς το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ και έχει ΘΕΜΑ: «Διαλεύκανση υποθέσεως επικοινωνίας μεταξύ Πάνου Καμμένου και Μανώλη Χατζησάββα»

Εγώ ο Μανώλης Χατζησάββας ένας πρώην πράκτορας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και καταζητούμενος Έλληνας από τους κλέφτες, διεφθαρμένους και προδότες της χώρας μου, προκαλώ όλους αυτούς που ουρλιάζουν Δικαστές και Εισαγγελείς, διεφθαρμένους και μη, να μας πούνε ποιος απ’ όλους τους έχει την ψυχή να επιβάλει το Νόμο τώρα.

Αποδείξτε ότι τα λόγια σας είναι ΑΛΗΘΙΝΑ κ.κ.  Δικαστικοί και Εισαγγελικοί λειτουργοί.

«Η αντιμετώπιση της Δικαιοσύνης ως “θεσμικού εμποδίου” είναι άκρως επικίνδυνη λογική, που τελικά συμβάλλει καθοριστικά στην αμφισβήτηση του κράτους δικαίου.            Η ζημία που γίνεται στην Χώρα και στην Δημοκρατία από τέτοιες δηλώσεις είναι ανυπολόγιστη. Οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί προασπίζονται και περιφρουρούν την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης που αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο για κάθε αδικημένο πολίτη».

“Ιδού η Ρόδος Ιδού και το πήδημα”

Αλλιώς “ο σιωπών δοκεί συναινείν”

Αυτά έχετε γράψει στις 7-7-17 Αρ. Πρωτ.: 2602017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ http://ende.gr/%CE%B7%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%89%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7%CF%83%CF%89%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%83/

Αποδείξτε ότι δεν λέτε ψέματα κ.κ.  Δικαστικοί και Εισαγγελικοί λειτουργοί.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr