Home Greek News Αποκάλυψη Σοκ: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Βοηθούν Τις Γερμανικές Μυστικές Υπηρεσίες Νά Κατασκοπεύουν Τήν Χώρα Μας Εις Βάρος Μας!

Αποκάλυψη Σοκ: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Βοηθούν Τις Γερμανικές Μυστικές Υπηρεσίες Νά Κατασκοπεύουν Τήν Χώρα Μας Εις Βάρος Μας!

by _
0 comment 193 views

Αποκάλυψη Σοκ: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Βοηθούν Τις Γερμανικές Μυστικές Υπηρεσίες Νά Κατασκοπεύουν Τήν Χώρα Μας Εις Βάρος Μας!

Σιγά το Νέο, λές και δεν το γνωρίζαμε, oι Γερμανοί παρακολουθούσαν στην Ελλάδα τους πάντες: υπουργεία, κόμματα, τη Βουλή, τις Ένοπλες Δυνάμεις, πρεσβείες, ακόμη και ερευνητικά κέντρα και επιστήμονες, όπως αποκαλύπτει νέο ντοκιμαντέρ του Vice. Έπρεπε ένας δημοσιογράφος του Vice να κάνει έρευνα-ρεπορτάζ για να αποκαλυφθούν όλα αυτά, με την ΚΥΠ να μην γνωρίζει,και να χάφτει μύγες! Η Γνώριζε;

Τά περισσότερα Ελληνικά ΜΜΕ μιλούν ότι στο φως υπάρχουν για πρώτη φορά στοιχεία που αποκαλύπτουν μια υπόθεση ενδεχόμενης κρατικής κατασκοπίας σε βάρος της Ελλάδας, ενώ στην πραγματικότητα η χώρα μας έχει γίνει κόσκινο απο τις διάφορες ξένες Μυστικές Υπηρεσίες, σαν ξέφραγο αμπέλι που είναι, με την ανοχή της εκάστοτε Ελληνικής Κυβέρνησης, και φυσικά με την ανοχή της ΚΥΠ, που αντί να μας προστατεύει μάλλον τους βοηθά!

Μέχρι σήμερα( βάσει τον Ελληνικών ΜΜΕ,γιατι απο οτι φαίνεται εμείς γνωρίζουμε περισσότερα) η μόνη διαπιστωμένη υπόθεση κρατικών παρακολουθήσεων εναντίον ελληνικών στόχων από ξένες υπηρεσίες ήταν αυτή της Vodafone, με τις ΗΠΑ, όπως όλα δείχνουν, να βρίσκονται πίσω από την υπόθεση.

Η δράση της BND είναι η «μοναδική γερμανική υπηρεσία πληροφοριών εξωτερικού» που δραστηριοποιείται εκτός Γερμανίας, και οργανικά αναφέρεται απευθείας στη γερμανική καγκελαρία.

Παρότι η γερμανική κυβέρνηση έχει επανειλημμένα ισχυριστεί ότι δεν είχε γνώση των παρακολουθήσεων αυτών, η καγκελαρία όχι μόνο γνώριζε αλλά και πίεσε τη Deutsche Telekom ώστε να τεθεί σε λειτουργία το σύστημα υποκλοπών.

Τα στοιχεία αποκαλύπτουν πως η BND, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, αλλά μέχρι και σήμερα, παρακολουθούν ανελλιπώς επικοινωνίες από την Ελλάδα με εσωτερική βοήθεια, αυτο το έχω αποκαλύψει με άρθρο μου με τίτλο: Η Στάζι του Σύριζα (Μήπως) Βρίσκεται Πίσω Απο Τις Παρακολούθησεις Με Κοριούς Στα Κόμματα; Δείτε εδώ https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/jAZD7GkLZeN?sfc=false

Καί: Το Απόλυτο Σχέδιο: Παρακρατικη Αριστερή Υπηρεσία Πληροφοριών Ίδρυσε η Κυβέρνηση του Σύριζα! Δείτε εδώ https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/PJ3aGQDpNT4?sfc=true

Ακολουθεί άλλο ένα ενδεικτικό άρθρο μου με με τίτλο: Ποιός Είναι Ο Άνθρωπος Που Αποκάλυψε Τά Μυστικά Σχέδια Tου Σύριζα Παρακολούθησης Kαι Υποκλοπών Τών Ηλεκτρονικών Αλληλογραφιών Των Πολιτικών Τους Αντιπάλων;https://plus.google.com/u/0/+spyrospriftis/posts/M5BzeMvhkHm

Σε κάθε περίπτωση σας συνιστώ την προσοχή σας σε ότι διαβάζετε απο τα διάφορα Site-Blogs, διότι βλέπω οτι κάποια μη φιλοκυβερνητικά Site-Blogs, εκεί που ασκούσαν δριμύ κριτική στην κυβέρνηση, και κυρίως στον Πάνο Καμμένο…..Τώρα τον-τους Υμνούνε! Φαίνεται οτι έχει πέσει παραδάκι στα διάφορα Site-Blogs αυτά, απο πλευράς Κυβέρνησης και Υπουργείου Αμύνης και Εσωτερικών, με μια νέα φάση Επιχείρηση Έλεγχο τον διάφορων Site-Blogs,δεσμέυομαι για περαιτέρω στοιχεία,σύντομα!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης

email: [email protected]

Αποκάλυψη Σοκ: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Βοηθούν Τις Γερμανικές Μυστικές Υπηρεσίες Νά Κατασκοπεύουν Τήν Χώρα Μας Εις Βάρος Μας!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr