Home Greek News Ο Στέφανος Χίος δεν εμπιστεύται την συμφωνία Κύπρου-Ισραήλ για την εξώρρηξη πετραιλαίου και…ΔΙΚΑΙΩΣ!

Ο Στέφανος Χίος δεν εμπιστεύται την συμφωνία Κύπρου-Ισραήλ για την εξώρρηξη πετραιλαίου και…ΔΙΚΑΙΩΣ!

by _
0 comment 139 views

Ο Στέφανος Χίος δεν εμπιστεύεται την συμφωνία Κύπρου-Ισραήλ για την εξώρρηξη πετραιλαίου και…ΔΙΚΑΙΩΣ: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! 

Δεν είναι μόνο οι Τούρκοι αλλά κι οι …ΕΒΡΑΙΟΙ που υπήρξαν διαχρονικά μεγάλοι ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και…ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ να είναι οι εχθροί μας. Μην σας εξαπατάει αυτή η ΨΕΥΤΟ-συμφωνία Κύπρου-Ισραήλ γιατί τα φαινόμενα…ΑΠΑΤΟΥΝ.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!(38-116 Μ. Χ.)» και θα καταλάβετε πως αυτό που κάνει η Κύπρος δεν είναι μόνο άκρως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για την ίδια και για την Ελλάδα, αλλά αποτελεί και…ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! Δηλ., κάνουν συνεργασία με τον πιο εγκληματικό λαό που υπήρξε ΠΟΤΈ σε όλη την κατεγεγραμμένη ιστορία, ο οποίος λαός έχει διαπράξει φρικτά ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εναντίον του Ελληνισμού (Ρωμιοσύνης) εδώ και…ΑΙΩΝΕΣ!!!

-από το κανάλι makeleio tv

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr