Home Greek News Ρωτήστε την Google για την “κυρτότητα” της απόστασης που διαχωρίζει οποιωνδήποτε συντεταγμένων. ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ μιας και…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..!!!

Ρωτήστε την Google για την “κυρτότητα” της απόστασης που διαχωρίζει οποιωνδήποτε συντεταγμένων. ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ μιας και…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..!!!

by _
0 comment 142 views

Ρωτήστε την Googlγια την “κυρτότητα” της απόστασης που διαχωρίζει οποιωνδήποτε συντεταγμένων. ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ μιας και…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κάτι τέτοιο…!!!

Ρωτήστε την Google για το οτιδήποτε και παίρνεις αμμέσως απάντηση. Ρωτήστε την όμως για «κυρτότητα» της γης, ΜΟΥΓΚΑ! Ρωτήστε την για το εάν η γη είναι…ΕΠΙΠΕΔΗ και….ΜΠΟΥΜ !!!!!!!! ))))))))))))))))

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 21:12, 1ο Ιουλ. 2017

Δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης σε όλο τον κόσμο που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μας παράσχει μια απλή απάντηση για μια τόσο «σημαντική» «αλήθεια» σχετικά με την «σφαιρική» γη που ζούμε, αλλά και οι δικοί μας υπολογιστές, κτλ.!!! Κάντε μια προσπάθεια με τα δικά σας κινητά τηλέφωνα. Ρωτήστε την Google ή την Siri στο iPhone ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΤΟΤΗΑ από το σημείο Α’ εις το Β’ στη γη και…ΜΟΥΓΚΑ!!! Η Google Maps….ΤΙΠΟΤΕ!!!  ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ Η Google για ένα τόσο σημαντικό ερώτημα. Δεν μπορώ να καταλάβω.

Την Google μπορείτε να την ρωτήσετε για Ο,ΤΙ σου έρχεται στο νου, αλλά όσον αφορά την “κυρτότητα” της γης-«μπάλας» μας, ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΣΕΤΑΙ. Χμμμμμ…

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, ούτε οι δικοί μας χάρτινοι….ΧΆΡΤΕΣ δεν μπορούν να μας παράσχουν  μια απάντηση για ακριβώς το ΙΔΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. Θα νομίζατε ότι τουλάχιστον οι χάρτες μας θα μπορούσαν να μας πουν την κυρτότητα από το Λος Άντζελες στο, ας πούμε, Σαν Φρανσίσκο. Όμως, ΤΙΠΟΤΕ.

Υπάρχει το μοντέλο της κυρτότητας που μας έφτιαξε πριν 2.500 χρόνια ο Πυθαγόρας και που μας εξηγεί πως λειτουργεί η κυρτότητα επι της επιφανείας της «σφαιρικής» της μας. Όμως, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

Ούτε η Google ούτε η Yahoo ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ αυτό το μοντέλο προκειμένου να ενημερώσουν τον κόσμο για την «κυρτότητα» οποιασδήποτε αποστάσεως οιωνδήποτε σημείων του πλανήτου.  ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? ΓΙΑΤΙ???….

Δείτε το ακόλουθο βίντεο να καταλάβετε διότι σε αυτό η Google θα μας ενημερώσει ΌΧΙ για την κυρτότητα αλλά για την…ΕΠΙΠΕΔΟΤΗΤΑ της γης μας. ΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ…ΣΩΣΤΑ! Όταν ερωρτούμε την Google για το εάν η γη είναι…ΕΠΙΠΕΔΗ, μας απαντάει…ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ…!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=M7pvwM-ziJI

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr