Home Greek News Γίνεται προσπάθεια καταργήσεως του…ΣτΕ στην Ελλάδα;;;

Γίνεται προσπάθεια καταργήσεως του…ΣτΕ στην Ελλάδα;;;

by _
0 comment 134 views

Γίνεται προσπάθεια καταργήσεως του…ΣτΕ στην Ελλάδα;;;

Έτσι ισχυρίζεται το ακόλουθο ελληνικό ιστολόγιο….

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο τους πάνω σε αυτό με κάθε επιφύλαξη…

________________________

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΤΟΥ HELLASFORCE

Μάθετε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Αυτή τη ΣΤΙΓΜΗ στην Ελλάδα… Επιχείρηση «ΝΕΑ ΚΑΣΤΑ»…. Σε Πλήρη Εξέλιξη το ΒΡΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ…. ///////// ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ … Β Ο Μ Β Ε Σ … ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ… Αυτοί είναι οι Συνεργάτες του ΠΡΟΔΟΤΗ…

Τα τελευταία χρόνια – και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι- από τη στιγμή που προδοτικά και δόλια μπήκαμε στην εποχή των μνημονιών, η Ελλάδα έχει τεθεί προς πλήρη πώληση μέχρι την πλήρη και μόνιμη υποδούλωση της στην Παγκόσμια Κυβέρνηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων (με πρόφαση την ανύπαρκτη και δημιουργημένη κρίση)…

Οι ελληνικές κυβερνήσεις βοηθούν όσο πιο πολύ μπορούν σε αυτή την προσπάθεια και σε καμιά, μα καμιά περίπτωση, δεν προασπίζονται (αστεια πράγματα) τα εθνικά συμφέροντα της χώρας (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που τα κρατούν για το τέλος). Από αυτή την προδοτική προσπάθεια δεν ξεφεύγει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αποδεικνύεται στον καλύτερο βοηθό των παγκόσμιων τοκογλύφων, ως προς την καταστροφή της Ελλάδας.

Η χώρα μας καταστρέφεται βήμα βήμα, μέρα με την ημέρα μέχρι την πλήρη υποδούλωση (κλοπή ολόκληρου του εθνικού πλούτου) της στους δανειστές (=τοκογλύφοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων). Στο Μέγαρο Μαξίμου, είτε το επιθυμούν, είτε δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά (το ίδιο καταστροφικές και οι δύο επιλογές), καθημερινά καταστρώνουν πλάνα για το πως θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις αχόρταγες ορέξεις των «φίλων» δανειστών μας και της Ε.Ε. που μας έχει καταστρέψει κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Αποκλειστικές πληροφορίες του HELLASFORCE αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα, ανάμεσα στα πολλά καταστροφικά, στο Μαξίμου επεξεργάζονται ένα σχέδιο που αν η πραγματοποίηση του προχωρήσει θα υπάρξει σεισμός μεγατόνων στο εσωτερικό της χώρας. Και μόνο τυχαίος δεν είναι ο ΠΟΛΕΜΟΣ που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό με τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Άλλωστε είναι πλέον γνωστό πως όταν πρόκειται κάτι στην Ελλάδα να παραχωρηθεί (ναι ακόμα και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ), αρχικά συκοφαντείται και διασύρεται στα μάτια των πολλών.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του HELLASFORCE, ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του σκέφτονται πως να καταργήσουν το ΣΤΕ!!!!! Ναι καλά διαβάσατε, το ΣτΕ. Το Συμβούλιο της Επικρατείας. Το οποίο όπως φαίνεται χαλάει τη μαγιά της πολιτικής που έχει χαραχθεί και πρέπει με κάποιο τρόπο να αλλάξει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο Μέγαρο Μαξίμου επεξεργάζονται πλάνο κατάργηση του Στε με την υπάρχουσα μορφή του και αναδημιουργία πάνω σε διαφορετική Δομή!!!!

Απίστευτο. Κι όμως στην κυβέρνηση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (η οποία ορίστηκε υπό τις ΗΠΑ με τον Τσίπρα διάδοχο του «καμένου» Γιώργου Παπανδρέου) θέλουν να αλλάξουν πλήρως και τον χάρτη της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ στην Ελλάδα. Φυσικά επειδή έτσι έχουν ορίσει οι δανειστές (βλέπε κυρίως ΒΕΡΟΛΙΝΟ και ΔΝΤ) αφού από εδώ και στο εξής οποιοδήποτε μέτρο θα περνάει θα είναι ποινικά κολάσιμο και οι κυβερνώντες θα πρέπει να λογοδοτούν γι’ αυτό. Ωστόσο, θέλουν (φυσικά στη ζούλα) να αλλάξουν τους νόμους για να μπορούν να προχωρήσουν ακάθεκτοι στην υποδούλωση της χώρας, χωρίς να μπορέσει να τους ελέγξει κανείς…

Και μια σημαντική λεπτομέρεια. Εκείνος ο πολιτικός που έχει στραφεί με ακραίο τρόπο εναντίον του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) και έφτασε στο σημείο να ζητά ακόμα και την κατάργηση του Ανώτατου Δικαστηρίου δεν είναι άλλος από τον Αδωνι Γεωργιάδη, ο σημερινός αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και η Αντιπολίτευση στο κόλπο…..

Μείνετε συντονισμένοι, έπεται συνέχεια…

Πηγή

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr