Home Greek News ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΠΑ: ΜΠΡΑΒΟ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΠΑ: ΜΠΡΑΒΟ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

by _
0 comment 112 views

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΠΑ: ΜΠΡΑΒΟ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ

Σύμφωνα με «διαρροή» από το Μέγαρο Μαξίμου, το καμάρι των Αμερικανών (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων», ο mister Tsipras είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πέινς.

Την «διαρροή» επιβεβαίωσε και ο Λευκός Οίκος με ανακοίνωσή του: «Ο αντιπρόεδρος μίλησε τηλεφωνικά σήμερα με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα. Οι ηγέτες επαναβεβαίωσαν τους διαρκείς δεσμούς ανάμεσα στην Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες».

Μάλιστα, στην ίδια ανακοίνωση οι παγκόσμιοι σατανάδες ανακαλύπτουν… ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και ευχαριστούν τα εν Αθήναις τσιράκια τους, για την δουλική τους αφοσίωση προς τους διεθνείς τοκογλύφους. Ιδού η συνέχεια της ανακοίνωσης: «Ο αντιπρόεδρος συνεχάρη τον πρωθυπουργό για την πρόοδο της Ελλάδας προς την ανάκαμψη από την οικονομική κρίση και τον ευχαρίστησε για τον ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα ως πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή, τη συνεισφορά της στο NATO, και τη στρατιωτική συνεργασία της με τις ΗΠΑ».

Συμπέρασμα: Κούλη, την πάτησες! Τσίπρας και Καμμένος είναι πιο «αμερικανάκια» από σένα!

https://ethnikismos.net/2017/07/11/αντιπροεδροσ-ηπα-μπραβο-γραικυλοι-συ/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr