Home Greek News ΣΟΚ: ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΕ ΨΕΥΤΟ-ΤΕΣΤ DNA! ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΞΕΒΡΑΚΩΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ DNA! ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕΓΑΛΗ!

ΣΟΚ: ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΕ ΨΕΥΤΟ-ΤΕΣΤ DNA! ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΞΕΒΡΑΚΩΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ DNA! ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕΓΑΛΗ!

by _
0 comment 124 views

ΣΟΚ: ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΕ ΨΕΥΤΟ-ΤΕΣΤ DNA! ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΞΕΒΡΑΚΩΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ DNA! ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 20:13, 09 Ιουλ. 2017

Τους λένε τους καημένους τους μαύρους ότι μπορούν να ακολουθήσουν τα ίχνη της γενεολογίας τους πίσω στην Αφρική. Όμως, αυτό είναι ένα μεγάλο…ΨΕΜΑ που ισχύει και στα…ΥΠΟΛΟΙΑ ΈΘΝΗ. Δηλ., κανείς μα ΚΑΝΕΙΣ, είτε είναι μαύρος είτε άσπρος είτε κινέζος, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ώστε να καθορίσει τόσο τους προγόνους του όσο και την ίδια την φυλή του!  Αυτό κατα την γνώμη μου ισχύσει περισσότερο για τους μαύρους γιατί έχουν εκτοπιστεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια από την Αφρική και έχουν αναμειχθεί με πάρα πολλά έθνη και φυλές εκεί έξω (λευκούς, λατίνους, κτλ).

Όσον αφορά εμάς τους Έλληνες, αυτό είναι μεγάλο θέμα. Το μόνο που ακούω εγώ διαχρονικά από διάφορους Έλληνες είναι πως πολλοί Έλληνες ΔΕΝ ΑΓΓΙΧΘΗΚΑΝ από τους Τούρκους κατά την Τουρκοκρατίαν (Μανιάτες, κτλ), γι’αυτό είναι οι πιο, ας πούμε, «καθαροί» Έλληνες εν συγκρίσει με τους υπόλοιπους, κ.ο.κ.

Στο ακόλουθο βίντεο θα ακούσουμε πως οι εταιρίες DNA πουλάνε…ΤΡΕΛΑ στον κόσμο -με ό,τι σημαίνει αυτό– ιδιαίτερα στους μαύρους, βγάζοντάς τους «επίσημες εκθέσεις» σχετικά με τις «φυλές» από τις «κατάγονται». Διηγούνται σε πολλούς μαύρους ωραίες ιστοριούλες λέγοντάς τους ότι κατάγονται από συγκεκριμένες φυλές, όπως η Mende στη Σιέρα Λεόνε. Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τέτοιες εταιρείες είναι το γεγονός πως η καθεμία από αυτές παράγει κάτι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ σχετικά με τις φυλές από τις οποίες «κατάγονται» οι πελάτες τους. Π.χ., στο ακούλο κλιπ μια δημοσιογράφος από την γνωστή αμερικανική εκπομπή “60 Minutes” παρουσιάζει σε μια μαύρη γυναίκα μερικές εκθέσεις παραγόμενες από εταιτρείες DNA. Όταν όμως ρίχνουν μια μετιά σε αυτές, η κάθε έκθεσις αναφέρει μια εντελώς διαφορετική φυλή προελεύσεως εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες, κάτι το οποίο ήταν…ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΣ για την εν λόγω γυναίκα να πούμε το ολιγώτερον!

Με λίγα λόγια, αυτά τα “τέστ DNA”…ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ!!!  Κανείς ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορεί να πει σίγουρα από πού προέρχονται οι μητρικοί πρόγονοί τους.  Αυτή η επιστήμη DNA μπορεί να προσφέρει μόνο ένα μικρό κλάσμα σε σχέση με τους προγόνους μας.

Εάν εσείς ή εγώ πάμε πίσω οκτώ γενιές, ο έκαστος εξ ημών έχει 256 προπάππους!!! Αυτό το πράγμα διπλασιάζει κάθε γενιά. Πάμε πίσω 20 γενιές….ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ΠΑΠΟΥΔΕΣ!!! Και για κάθε γενιά, η δοκιμή DNA μπορεί να παράσχει πληροφορίες για μόνο…ΔΥΟ εξ αυτών!!!

Αυτή η επιστήμη DNA δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί πλήρως και είναι πάρα πολύ παραπλανητική

Δείτε το ακόλουθο κλίπ που τα λέει όλα. Στο τέλος, ο δημιουργός του ίδιου κλιπ κάνει την εξής απίστευτη δήλωση για τους Μαύρους:

Οι Αφροαμερικανοί δεν προέρχονται από την Αφρική. Είναι αυτοχθόνες της Αμερικής!

https://www.youtube.com/watch?v=BLFHoLvCKs0

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr