Home Greek News ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: 106.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΗ ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ !!!

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: 106.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΗ ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ !!!

by _
0 comment 200 views

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: 106.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΗ ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ !!!

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ 3.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Η ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ…
Ακόμα απορείς πως χρεοκόπησε το Ντυνάν ;;;

Πόσα τελικά λάμβανε ως μισθό μισθό; Όπως φαίνεται το ποσό δεν ήταν αυτό που πιστεύαμε, 3.000 το μήνα αλλά πολλαπλάσιο.

Το ετήσιο μεικτό ποσό που λάμβανε φέρεται να ξεπερνά κατά πολύ το μισθό που αναγραφόταν στη λίστα -του εξίσου ακριβοπληρωμένου- Λιαρόπουλου.

Αρκετές χιλιάδες ευρώ διαφέρουν τα ποσά που φέρεται εν τέλει να έπαιρνε η δημοσιογράφος από το Κοινωφελές Ίδρυμα πριν αυτό καταλήξει με ευτελές τίμημα στη θυγατρική της τράπεζας Πειραιώς, ΗΜΙΘΕΑ ΑΕ. Όπως είχε αποκαλύψει το koutipandoras.gr, στην έκθεση του καθηγητή επί των οικονομικών για την Υγεία, Λυκούργου Λιαρόπουλου, η Άννα Παναγιωταρέα -που συμπεριλαμβανόταν ανάμεσα στους αργόμισθους- φερόταν να λαμβάνει 3.000 ευρώ το μήνα, διατελώντας χρέη συμβούλου στο γραφείο Τύπου.

Η έκθεση Λιαρόπουλου:

Μία νέα αποκάλυψη όμως του Γιάννη Ντάσκα δίνει νέα τροπή στο ζήτημα, καθόσον ο μισθός της καθηγήτριας στο ΑΠΘ ήταν πολλαπλάσιος, ενώ και τα καθήκοντά της δεν αφορούσαν το γραφείο Τύπου. Σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε ο κ. Ντάσκας, η Παναγιωταρέα λάμβανε μεικτά 106.909,09 ετησίως και αντί για σύμβουλος στο γραφείο Τύπου ήταν σύμβουλος του προέδρου.

Δείτε τη λίστα:

Η κ. Παναγιωταρέα αν και πολύ δραστήρια στα social media, δεν έχει δώσει καμία απάντηση ούτε για την αργομισθία, ούτε για τους παχυλούς μισθούς της αργομισθίας.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr