Home Greek News ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΚΗΡΥΚΑΣ» ΤΟΥ… ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΚΗΡΥΚΑΣ» ΤΟΥ… ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

by _
0 comment 118 views

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΚΗΡΥΚΑΣ» ΤΟΥ… ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ «Τινάζουν» στον ΑΕΡΑ το ΣΥΣΤΗΜΑ… Οργανωτές του σχεδίου, Αλβανοί, Τούρκοι, Ιταλοί και οι προδότες Σημίτης και Πάγκαλος…

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΗ, ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ…. «ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ… !!!!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η πολιτική ιστορία του κ Πάγκαλου έχει σημαδευτεί από δυο μεγάλες προδοσίες που πέρασαν σαν μαύρες σελίδες στην νεώτερη ελληνική ιστορία. Η πρώτη ήταν η μεγάλη κρίση των Ιμίων με εκείνο το ανεπανάληπτο, «ο αέρας παράσυρε την ελληνική σημαία από την βραχονήσια Ίμια» και η δεύτερη, η υπόθεση του Κούρδου ηγέτη Αμπντουλάχ Οτσαλάν, το 1999, όταν ο εν λόγω κύριος είχε ουσιαστικά εξαπατήσει τον τότε αξιωματικό του ναυτικού, κ Ναξάκη, με αποτέλεσμα ο Κούρδος ηγέτης να έρθει στην Ελλάδα και να παγιδευτεί με τελική κατάληξη του στις τουρκικές φυλακές. Και για τις δυο αυτές υποθέσεις ακόμα η ιστορία δεν έχει πει τον τελικό της λόγο, αλλά έχουν στιγματίσει τον ευτραφή πρώην υπουργό Εξωτερικών, κ Πάγκαλο, τον γνωστό του «μαζί τα φάγομε».

Ο κ Πάγκαλος γίνεται πρωτοσέλιδο σε πολλές τουρκικές εφημερίδες. Εκεί ο «Παγκαλος πασάς», προς μεγάλη αγαλλίαση των Τούρκων, κάνει ουσιαστικά νεοοθωμανική προπαγάνδα κατηγορώντας το ελληνικό κράτος για… πογκρόμ κατά τη οθωμανικής κληρονομίας της Ελλάδας, παραλείποντας φυσικά να αναφέρει πως αυτή η οθωμανική κληρονομιά ήταν μια φρικτή οθωμανική κατοχή που σημαδεύτηκε με το αίμα χιλιάδων μαρτύρων της ελληνικής ιστορίας. Δημόσια διακήρυξε πως στην χώρα μας έχει γίνει μεγάλη καταστροφή της οθωμανικής κληρονομιάς. Ο κ Πάγκαλος ανέφερε για καταστροφές μουσουλμανικών τεμενών και για άλλα οθωμανικά μνημεία που λεηλατηθήκαν ουσιαστικά από το ελληνικό κράτος.

Αλλά εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι και η προπαγάνδα που κάνει ο κύριος «μαζί τα φάγομε», για τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, ο μεγαλύτερος όγκος των οποίων ήρθε για πρώτη φορά στην χώρα μας τις εποχές της κυβέρνησης Σημίτη, όταν ήταν υπουργός ο ίδιος. Καλεί δε σύμφωνα με τους Τουρκους την ελληνική κυβέρνηση να ικανοποιήσει την επιθυμία του νεοοθωμανιστή κ Ερντογάν, να αναγείρει μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα.

Δηλαδή με λίγα λόγια ζητά την άμεση εξυπηρέτηση των τουρκικών επιδιώξεων να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στο 1 εκατομμύριο μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα και φυσικά για την οριστική αλλοίωση της σύνθεσης του ελληνικού πληθυσμού, που αν συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό, σε λίγα χρόνια η χώρα από Ελλάδα θα ξαναγίνει…. Γιουνανιστάν και οι μιναρέδες θα ξαναγεμίζουν την ελληνική επικράτεια.

Έτσι ο κ. Πάγκαλος έγινε διάσημος στην Τουρκία όπου προβάλλετε σαν άξιος συνεχιστής της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Και ενώ ο κύριος «μαζί τα φάγαμε» ξαναγράφει ιστορία, εμείς άνεργοι και καταχρώμενοι γελάμε με τα χάλια μας.

Να μας ζήσει ο κάθε κ Πάγκαλος.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr