Home Greek News Θα μας απογοητεύσουν άνδρες. Είναι κι “η” Σκάρλετ Τζοχάνσον…ΤΡΑΝΣ;;;!!!

Θα μας απογοητεύσουν άνδρες. Είναι κι “η” Σκάρλετ Τζοχάνσον…ΤΡΑΝΣ;;;!!!

by _
0 comment 113 views

Θα μας απογοητεύσουν άνδρες. Είναι κι “η” Σκάρλετ Τζοχάνσον…ΤΡΑΝΣ;;;!!!

Η υπόθεση υπέρ αυτού είναι συντριπτική να πούμε το λιγότερο…

Η ΤΡΑΝΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…ΕΙΝ’ ΕΔΩ…!!!….

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 05 Ιουλ. 2017 | JohnKountouris.com

Έχω γράψει αρκετά για αυτό το θέμα τελευταίως γιατί αυτό. το θέμα έχει κατακλύσει το διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια για ευνόητους λόγους: ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΛΕΟΝ….

Τους αλλάζουν το φύλο είτε εκ γενετής είτε σε μια πάρα πολύ μιρκή ηλικία. Βγαίνει σιγά-σιγά στην επιφάνεια η ατζέντα της ΝΤΠ που είναι εντελώς ΑΝΤΙΘΕΤΗ με την Βίβλο που μας διδάσκει τις αρχές του Θεού μας, που μας παρέχει τα πάντα ως προς την ζωή και θεοσέβεια, κτλ. Αλλά αυτό το δόλιο σχέδιο του Διαβόλου τα έχει βάλει στόχο όλ’αυτά μέσα από τη διάταξη της ΝΤΠ που έχει στρώσει για τα καλά σε κάθε έθνος εκεί έξω.

Την σήμερον ημέρσαν, μπορούν στη μήτρα να αλλάξουν το σεξ από ένα αγόρι σε ένα κορίτσι ή το αντίστροφο. Έχει φτάσει πλέον η συγκεκριμένη τεχνολογία…

Και τι περιλαμβάνει αυτή η ατζέντα??? Έχει να κάνει με την διάλυση της τάξεως του Θεού σε όλους τους τομείς: την οικογένεια, τα σχολεία, την κυβέρνηση, την παραγωγή τροφίμων και φαρμάρκων, την κοινωνία, κ.ο.κ.

Η τάξις της Αγίας Τριάδος έχει εκφρασθεί σαφέστατα μέσα από το Ευαγγέλιον:

θέλω δὲ ὑμᾶς εἰδέναι ὅτι παντὸς ἀνδρὸς ἡ κεφαλὴ ὁ Χριστός ἐστι, κεφαλὴ δὲ γυναικὸς ὁ ἀνήρ, κεφαλὴ δὲ Χριστοῦ ὁ Θεός.

Στον λόγο του Θεού μας όχι μόνο υπάρχει ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ μεταξύ ανδρών και γυναικών, υπάρχει και…ΤΑΞΙΣ!!! Οπότε, όποιος τολμήσει να αλλάξει αυτό, η απάντησις είναι σαφής:

Ἀποκαλύπτεται γὰρ ὀργὴ Θεοῦ ἀπ’ οὐρανοῦ ἐπὶ πᾶσαν ἀσέβειαν καὶ ἀδικίαν ἀνθρώπων τῶν τὴν ἀλήθειαν ἐν ἀδικίᾳ κατεχόντων… οἵτινες τὸ δικαίωμα τοῦ Θεοῦ ἐπιγνόντες, ὅτι οἱ τὰ τοιαῦτα πράσσοντες ἄξιοι θανάτου εἰσίν, οὐ μόνον αὐτὰ ποιοῦσιν, ἀλλὰ καὶ συνευδοκοῦσι τοῖς πράσσουσι.

Η δαιμονική οντότητα του Baphomet (Μπαφομέτ) είναι ο «θεός» της νέας παγκόσμιας τάξης και απεικονίζεται ως μισός άνδρας μισή γυναίκα, ένα απαισιόστατο πλάσμα με κεφάλι κατσίκας. Ο συμβολισμός αυτός εκ του Πονηρού ετσί και δείχει ένα σαφές ΜΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ κάτι το οποίο ΘΩΛΩΝΕΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!

Στην περίπτωση της…«της»…Σκάρλετ υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου μπορούμε να διακρίνουμε σαφώς πως κάτι δεν πάει καλά με αυτήν την «κοπέλα». Προ παντών από όλα, αυτή έχει παίξει αρκετούς ρόλους…ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΕΙΣ. Έχει παίξει ρόλους σε ταινίες όπου την βλέπούμε ως μιαν κλόνο, μιαν αντρίκια υπερήρωα που πλακώνει στο ξύλο αρκετούς άνδρες, έχει παίξει αρεκτούς ρόλους ανδρικούς. Έχει επίσης διαδραματίσει ρόλο σε μια μετανθρωπιστική ταινία.

Κάθε φορά που την ακούς, ακούγεται σαν ένα παιδί παγιδευμένο στο σώμα ενός κοριτσιού. Η φωνή της είναι βαθιά και βραχνή.

Σε μια πρόσφατη παράσταση κωμωδίας, ο πολύ γνωστός κωμικός Hannibal Buress είπε πως είχε πολλές αλληλεπιδράσεις με την Σκάρλετ Τζοχάνσον. Μια από αυτές ήταν σε ένα κλάμπ στο Λος Άντζελες όπου πήγε στο μέρος να ανακουφίσει και…ΠΟΙΑ…«ποιά»…βλέπει πίσω του;;; Μα δεν ήταν άλλη από την ίδια την…«την»…ΣΚΑΡΛΕΤ ΒΕΒΑΙΑ!!! Κούνισε το κεφάλι του τρις φορές λέγοντας με τον εαυτό του «ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!»

Δείτε τώρα το ακόλουθο κλίπ όπου το ομολογεί η…«η»…ΙΔΙΑ η Σκάρλετ ότι είχε μπει σε τουαλέτα ανδρών!!!  Δεν σταματάμε εδώ, αλλά παραδέχεται επίσης πως της…«της»…αρέσει να πάει σινεμά, αλλά όταν πάει πάει μεταμφιεσμένη σαν…ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙ!!! Και σαν να μη φτάνουν όλ᾽αυτά, στο ακόλουθο κλιπ μας εξηγεί πως κάθε φορά που μπαίνει σε τουαλέτα ανδρών, παρατηρεί μερικές φορές πως βάζουν κομμάτια πάγο στα ουρητήρια!!!

Δείτε τώρα το βίντεο κλίπ!…

-από το κανάλι pocketsofthefuture

https://www.youtube.com/watch?v=pQaWA3M4IcE

https://www.youtube.com/watch?v=5jtsrP6f_BI

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr