Home Greek News Τον σκότωσαν οι Αλβανοί δραπέτες…Τώρα η Πατρίδα καταδικάζει τη χήρα και τα παιδιά του;

Τον σκότωσαν οι Αλβανοί δραπέτες…Τώρα η Πατρίδα καταδικάζει τη χήρα και τα παιδιά του;

by _
0 comment 134 views

Τον σκότωσαν οι Αλβανοί δραπέτες…Τώρα η Πατρίδα καταδικάζει τη χήρα και τα παιδιά του;

Δολοφονήθηκε στις 17 Ιουνίου 2013 στο Δίστομο Βοιωτίας από τα πυρά των αδίστακτων Αλβανών φυγάδων των φυλακών Τρικάλων.

Τέσσερα ολόκληρα χρόνια λείπει από την οικογένειά του. Άφησε πίσω του τρία παιδιά, ένα εξ αυτών γεννήθηκε μόλις μερικές μέρες μετά το θάνατο του.

Δεν τον είδε ποτέ το κοριτσάκι του που όπως και τα άλλα δύο παιδιά, μεγαλώνουν χωρίς πατέρα, συντροφιά μόνο με τη φωτογραφία του!

Από την χήρα του Υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδριτσόπουλου, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ -ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ έκοψαν τη μικρή σύνταξη που με  κόπους και βάσανα είχε βγάλει γιατί είναι κάτω από 55.

Κατά την ιδεολογία της κυβερνώσας αριστεράς, του κ. Γκιόλα και των ομοίων του η χαροκαμένη μάνα μπορεί να εργαστεί για να θρέψει τρία ανήλικα που έχασαν τον πατέρα τους από το χέρι αδίστακτων Αλβανών μακελάρηδων.

Κάνουν πως ξεχνούν δυο βασικές ευθύνες τους. Η οικογένεια έμεινε ορφανή από πατέρα γιατί από ολιγωρία της πολιτείας δραπέτευσαν οι δολοφόνοι και δεύτερον, που θα βρει δουλειά η έρημη χήρα, με 1.100.000 ανέργους Έλληνες και 1.000.000 παράνομους μετανάστες που ζουν στη χώρα μας παρασιτικά;

enimerosipeloponnisou.blogspot.gr

Το Χρονικό της δολοφονίας του Υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδριτσόπουλου
nomosnews.gr

Ηταν ξημερώματα (17/06/2013) Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λειβαδιάς, ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ελέγχους στην περιοχή της Δεσφίνας, όταν ενημερώθηκαν για ύποπτα άτομα να κινούνται πεζή σε περιοχή του Διστόμου, κινήθηκαν προς το σημείο, για τον εντοπισμό και τον έλεγχό τους.

Είχε προηγηθεί συμβατικό αυτοκίνητο με τρεις Αστυνομικούς και ενώ στάθμευαν, αιφνιδιαστικά πέντε άτομα κρυμμένα σε προκείμενο άλσος, τους απείλησαν με όπλα και τους αφαίρεσαν τρία αλεξίσφαιρα γιλέκα, τρία πιστόλια και πολεμικό τυφέκιο G3-A3.
Με την άφιξη στο σημείο του δεύτερου συμβατικού οχήματος με δύο αστυνομικούς, ένας από τους κακοποιούς άνοιξε πυρά εναντίον του ένστολου πληρώματος, τραυματίζοντας θανάσιμα τον οδηγό του περιπολικού στο μηρό, Γιώργο Ανδριτσόπουλο, 37.
Στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο Υπαρχιφύλακας Γιώργος Ανδριτσόπουλος ήταν πατέρας δύο παιδιών 5 και 12 ετών, ενώ η σύζυγός του, ήταν έγκυος στον ένατο μήνα. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr