ΔΕΙΤΕ τον Πούτιν να τρώει ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟ τον…ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ στο Κρεμλίνο!

ΔΕΙΤΕ τον Πούτιν να τρώει ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟ τον…ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ στο Κρεμλίνο!

Δυστυχώς όμως αυτό είναι…ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ λόγω του ότι ο Κίσινγκερ και ο Πούτιν έχουν…ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, μιας κι ο Κίσινγκερ ήταν/είναι ο αντικαταστάτης του δημιουργού της πολτικής της «περιστολής» της Σοβιετικής Ενώσεως (που δημιούργησαν οι ΗΠΑ) του ΨΕΥΤΟ-«Ψυχρού Πολέμου» George Keenan, και ο ίδιος ο ΠΟΥΤΙΝ τυχαίνει να είναι προϊον και…υποπροϊον της ίδιας της…ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!!

Αυτό το επιβεβαιώνει πρώην πράκτορας της βρετανικής MI6 Richard Tomlinson (πατήστε εδώ)…

Εάν ο Πούτιν ήταν αυτός ο φοβερός «αντινεοταξίτης», εξηγήστε μου τα ακόλουθα. Δεν μας κάνει εντύπωση Έλληνες πώς ο Πούτιν είναι ΜΑΚΡΟ-ΧΡΟΝΙΟΣ ΦΙΛΟΣ του…ΑΡΧΙ-ΕΧΘΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ δηλαδή??? ΕΑΝ ο Πούτιν ήταν «φίλος της Ελλάδος», τότε…ΤΙ ΕΙΝ’ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ???!!!

Διαβάστε και τα παρακάτω άρθρο μου να καταλάβετε:

Πούτιν: «Παγκοσμίου φήμης πολιτικός ο Κίσιγκερ

Ο Κίσινγκερ αναλαμβάνει “εγγυητής” ανάμεσα σε Τραμπ και Πούτιν

Έρχεται «Νέα Παγκόσμια Τάξη»! Συμφωνία Πούτιν – Τράμπ με σφραγίδα Κίσινγκερ!

Κι όμως! Ο Κίσινγκερ έγινε ακαδημαϊκός της Ρωσίας!

Το ίδρυμα Ροκφέλερ πίσω απο τον Ψυχρό Πόλεμο με τον Κίσινγκερ!

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝ’ΕΔΩ !!!

Μαντέψτε ΠΟΙΟΣ είναι ένας απο τους νέους Σύμβουλους του Τράμπ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ…ΚΥΠΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ο Νέος Υπ. Εξωτερικών του Τράμπ, Rex Tillerson, βραβεύτηκε με βραβείο ΜΑΣΟΝΙΚΟ απο τον…ΠΟΥΤΙΝ το 2013!!!

Η αποκατάστασις της…ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ απο τον…ΠΟΥΤΙΝ

 

 Στο παρακάτω άρθρο διαβάζουμε κάτι που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ την «ζεστή» σχέση μεταξύ Κίσινγκερ και Πούτιν:

_________________________________________

Εσπευσμένα στο Κρεμλίνο ο Henry Kissinger για συνομιλίες με τον Β.Πούτιν εν μέσω φημών για καταρρίψεις αμερικανικών μαχητικών και χρήσης πυρηνικών όπλων – Τι είπε

-Του Βασίλη Καπούλα

Εσπευσμένα στο Κρεμλίνο ο γνωστός Henry Kissinger για συνομιλίες με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Β.Πούτιν , εν μέσω φημών για θερμές καταστάσεις στην Συρία και καταρρίψεις αμερικανικών μαχητικών. 24ωρα πριν αρκετοί ανώτεροι αξιωματούχοι της Ρωσίας έστελναν το ίδιο μήνυμα » είμαστε προετοιμασμένοι, και θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες»

Μάλιστα λίγες ώρες πριν ο Β.Πούτιν συνομίλησε με τον Ρ.Τ.Ερντογάν για την Συρία και την επικείμενη χερσαία επιχείρηση στο κουρδικό καντόνι του Εφρίν.

Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, είπε σχετικά «Εχουμε βαρεθεί τις αμερικανικές εικασίες για πληροφορίες από μυστικές υπηρεσίες που δεν μπορούν καν να αποκαλύψουν ως λόγο για να πλήξουν την Συρία. Δείξτε αποδείξεις ή σταματήστε τις απειλές».

«Θα αντιδράσουμε, μην έχετε αμφιβολία. Τα σχέδια είναι έτοιμα».

Ρώσος αξιωματούχος του ΥΠΕΞ είπε σχετικά:

«Η νέα απειλή των ΗΠΑ για πλήγμα στη Συρία, είναι ακόμη μία κατασκευασμένη υπόθεση όπλων μαζικής καταστροφής για την δημιουργία ενός νέου παράνομου πολέμου στη Μέση Ανατολή».

Ο Επικεφαλής της Επιτροπής Άμυνας της Δούμας είπε: «Αν απειληθούμε, οι πολίτες μας πρέπει να είναι 100% βέβαιοι ότι η ηγεσία μας θα κάνει χρήση πυρηνικών όπλων και θα εξαλείψει την απειλή».

Ο Κίσινγκερ χρησιμοποίησε την «κάλυψη» του ετήσιου φόρουμ «Primakov» για εμπειρογνώμονες, διπλωμάτες και πολιτικούς,για τη συνάντηση με τον Πούτιν.

Ο Kissinger, ως σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του προέδρου των ΗΠΑ, Richard Nixon, δημιούργησε ένα ιδιωτικό κανάλι επικοινωνίας με τον Anatoly Dobrynin, τον πρέσβη της ΕΣΣΔ στην Ουάσινγκτον το οποίο βοήθησε στις κρίσιμες περιόδους του Ψυχρού Πολέμου.

«Τα προβλήματα και οι εντάσεις μεταξύ Ουάσινγκτον και Μόσχας πρέπει να ξεπεραστούν μέσω διαπραγμάτευσης και συνεργασίας» είπε ο  Henry Kissinger.

«Οι εντάσεις μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας δεν είναι ένα σπάνιο γεγονός, έχουν συμβεί ξανά και έχουν ξεπεραστεί αρκετές φορές. Τα προβλήματα μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας πρέπει να επιλυθούν με την διαπραγμάτευση και από ένα κοινό όραμα των δύο» είπε ο  Kissinger στο φόρουμ Primakov στη Μόσχα.

Ο Kissinger εξέφρασε την ελπίδα ΗΠΑ και Ρωσία να βελτιώσουν τις διμερείς σχέσεις και από κοινού να συνεισφέρουν στην επίλυση των διεθνών κρίσεων.

«Πιστεύω πως υπάρχει μια ευκαιρία για σημαντική πρόοδο προς την βελτίωση όχι μόνο των σχέσεων αλλά και των καταστάσεων γύρω από τον κόσμο με συνεργατικές προσπάθειες. Ζητήματα όπως αυτά της Ουκρανίας και της Συρίας, ΗΠΑ και Ρωσία μπορούν από κοινού να συνεισφέρουν στην επίλυση τους» (όσο αναφορά τις συγκρούσεις).

Ο Κίσινγκερ συναντήθηκε τον περασμένο μήνα με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ. Πούτιν και Τραμπ αναμένεται να συναντηθούν στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της Ομάδας των είκοσι στη Γερμανία την επόμενη εβδομάδα. Θα ΄ναι η πρώτη προσωπική τους συνάντηση από τότε που ο Τράμπ έγινε πρόεδρος.

Οι Ρώσοι αξιωματούχοι, μιλώντας υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας, δηλώνουν ότι είναι απογοητευμένοι μέχρι στιγμής από τη διοίκηση του Trump, που δεν μπόρεσε να συνεργαστεί αποτελεσματικά με τη Ρωσία σε σημαντικά θέματα.

Λένε ότι το θέμα δεν είναι ο ίδιος ο Τραμπ, αλλά το περιβάλλον εντός του αμερικανικού πολιτικού συστήματος.

Οι αξιωματούχοι δηλώνουν ότι η ουσιαστική επαφή που έχει η Μόσχα με τη διοίκηση των ΗΠΑ είναι ελάχιστη.