Οι Έλληνες της CIA! Κρατηθείτε…ΓΕΡΑ…!!!…

Οι Έλληνες της CIA

ΔΕΙΤΕ πόσους…ΠΡΟΔΟΤΕΣ υπάρχουν ανάμεσα στη φυλή μας ΕΛΛΗΝΕΣ…!!!…

(Μια διόρθωση εδώ: το ακόλουθο άρθρο του logiosermis.net είναι όντως εξαιρετικό αλλά πρέπει εμείς να αναφέρουμε ότι το καινούριο «Υπ.» Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ -η οποία αποτελεί μια κυριολεκτική ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ– ιδρύθηκε εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΧΩΡΙΣ την ύπαρκτη έγκριση του Κογκρέσου (και του Αμερικανικού λαού εδώ που τα λέμε!) στις 25 Νοεμ. του 2002.  Τους έβαλε όλους εκεί στο Κογκρέσο να υπογράψουν το σχετικό νομοσχέδιο ο Τζότ ΜΠΟΥΣτης χώρις να το είχαν διαβάσει ΚΑΝ!!! Ιδρύθηκε κατόπιν του μεγάλου χτυπήματος της 11ης Σεπτ. 2001 που μας έκανε εδώ η ίδια μας η κυβέρνηση (επι Μπους) ΕΝ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με την Ισραηλινή…ΜΟΣΑΝΤ!!! (πατήστε εδώ)

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία για τους Ελληνόφωνους υπηρέτες της Νέας Τάξης. Περί το 2005 οι ΗΠΑ πήραν τις πιο νευραλγικές υπηρεσίες τους και κατά κάποιο τρόπο τις ένωσαν. Έτσι λοιπόν ενώ πριν υπήρχε το FBI, η CIA, η NSA κλπ μετά από την ένωση φτιά…

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2016/10/cia.html

Διαβάστε επίσης!…

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ VS. Ελλάδα: ΗΠΑ προς Ελλάδα: Δικαιώστε τους πράκτορες CIA στην υποθ. ΠΥΘΙΑ αλλίως θα σας κόψουμε τη στρατιωτική βοήθεια!

 

 

 

 

 

Τομ Καραμεσίνη…
Τζόρτζ Τένετ και ο Τζόν Νεγκροπόντε, Έλληνες πράκτορες της CIA…