Home Greek News ΣΟΚ: Η Σελήνη είναι διαυγής και αυτοφωταυγής! Βλέπεις τα…ΑΣΤΕΡΙΑ δι’ αυτής! Άρα…ΜΟΥΦΑ η «προσελήνωση»!!!

ΣΟΚ: Η Σελήνη είναι διαυγής και αυτοφωταυγής! Βλέπεις τα…ΑΣΤΕΡΙΑ δι’ αυτής! Άρα…ΜΟΥΦΑ η «προσελήνωση»!!!

by _
0 comment 288 views

ΣΟΚ: Η Σελήνη είναι διαυγής και αυτοφωταυγής! Βλέπεις τα…ΑΣΤΕΡΙΑ δι’ αυτής! Άρα…ΜΟΥΦΑ η «προσελήνωση»!!! ΛΕΤΕ???!!!…

Διαβάστε τα άρθρα μου για την ΨΕΥΤΟ-«προσεδάφιση» να καταλάβετε:

ΣΟΚ: ΙΔΟΥ Η ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ…ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ 11 ME ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ CIA! ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΡΑΜΣΦΕΛΝΤ!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΌΝΩΝ – ΣΤΆΝΛΕΪ ΚΙΟΎΜΡΠΙΚ: Η ΠΡΟΣΕΔΆΦΗΣΙΣ ΉΤΑΝ ΨΕΎΤΙΚΗ

ΔΕΙΤΕ πόσες χώρες…ΑΡΑΒΙΚΕΣ/ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ έχουν βάλει την…ΑΛΗΘΕΙΑ περι της ύπαρκτης φύσεως της Σελήνης πάνω στις δικές τους σημαίες, ενώ ταυτόχρονα εμείς οι δυτικοί το παίζουμε «πολιτισμένοι» σε σύγκριση με τα άλλα έθνη ενώ, στην πραγματικότητα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ…ΚΟΡΟΪΔΑ ΌΛΩΝ…!!!…

Για ΌΛΗ την ΑΛΘΕΙΑ για το «ηλιακό» μας σύστημα, διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Η NASA και η επίπεδη γη – Μια παγκόσμια συνωμοσία»…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 21.32, 25 Ιούν. 2017 | JohnKountouris.com

Ήταν ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΘΝΗ που δανείστηκαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ από ΕΜΑΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥΣ και τα κρατήσαν όλ’αυτά τόσο ΠΙΣΤΑ διαχρονικά ενώ εμείς αποφασίσαμε να προσκολληθούμε εις τα της Δύσεως -«ανήκομεν εις την Δύσιν»– προσΚΩΛΟμενοι εις την…ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΝ ΔΙΔΑΧΗΝ του…ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ που, σε συνεργασία με τον Καπέρνικο, μας έπεισε πριν 500 ότι η γή είναι «σφαιρική» και όχι…ΕΠΙΠΕΔΗ!!!

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ???…ΠΑΠΙΣΤΕΣ???…ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ???…..ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΜΗΠΩΣ???!!!  ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ (βλέπ. το ημερολόγιον) ΚΑΙ…ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΕΔΩ…

Και ΤΙ ΛΕΕΙ -παρακαλώ!– ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ πάνω στον οποίον ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΙΣ ΜΑΣ για αυτό θέμα περι της…ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΕΣ??? Λέει τα εξής:

14Και ειπεν ο Θεος, Ας γεινωσι φωστηρες εν τω στερεωματι του ουρανου, δια να διαχωριζωσι την ημεραν απο της νυκτος· και ας ηναι δια σημεια και καιρους και ημερας και ενιαυτους· 15και ας ηναι δια φωστηρας εν τω στερεωματι του ουρανου, δια να φεγγωσιν (φεγγάρι) επι της γης. Και εγεινεν ουτω. 16Και εκαμεν ο Θεος τους δυο φωστηρας τους μεγαλους, τον φωστηρα τον μεγαν δια να εξουσιαζη επι της ημερας, και τον φωστηρα τον μικρον δια να εξουσιαζη επι της νυκτος· και τους αστερας· 17και εθεσεν αυτους ο Θεος εν τω στερεωματι του ουρανου, δια να φεγγωσιν επι της γης, 18και να εξουσιαζωσιν επι της ημερας και επι της νυκτος και να διαχωριζωσι το φως απο του σκοτους. Και ειδεν ο Θεος οτι ητο καλον. 19Και εγεινεν εσπερα και εγεινε πρωι, ημερα τεταρτη.

Στο ακόλουθο βίντεο μαθαίνουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ του πώς και φαίνετια και λειτουργεί η Σελήνη σε σχέση με το…ΓΕΩΚΕΝΤΡΙΚΟ σύστημα που ζούμε εμείς όλοι.  Δείτε πόσο ΦΩΤΟΒΟΛΟΣ ειναι το Φεγγάρι!  ΔΕΙΤΕ πώς τόσες πολλές σημαίες άλλων χωρών αντικατοπτρίζουν την ΑΛΘΗΘΕΙΑ για τη Σελήνη. Εξ ου η απεικόνισις της Σελήνης ως…ΔΙΑΥΓΗΣ με τα αστέρια να ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΡΑΘΑΡΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΗΣ…!!!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr