Home Greek News ΙΔΟΥ η μεγάλη απαγόρευση πτήσεων του ΟΗΕ σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σημεία της γης που κρύβει την αλήθεια για την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ΜΑΣ!

ΙΔΟΥ η μεγάλη απαγόρευση πτήσεων του ΟΗΕ σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σημεία της γης που κρύβει την αλήθεια για την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ΜΑΣ!

by _
0 comment 703 views

ΙΔΟΥ η μεγάλη απαγόρευση πτήσεων του ΟΗΕ σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σημεία της γης που κρύβει την αλήθεια για την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ΜΑΣ!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ το ΓΙΑΤΙ δεν γίνονται ποτέ πτήσεις στο….ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΟ??? ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!

Διαβάστε επίσης: Η NASA και η επίπεδη γη – Μια παγκόσμια συνωμοσία

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 16.58, 24 Ιουν. 2017

Στο γνωστό βιβλίο «The Flat Earth Conspiracy», δηλ., «Η Συνωμοσία της επίπεδης γης», του κ Eric Dubay, που είναι από τους καλύτερους εκεί έξω ερευνητές/ειδικούς για το θέμα της επίπεδης γης, διαβάζουμε τα εξής αποκαλύπτικα που μας λένε ΠΟΛΛΑ το ΓΙΑΤΙ σε ορισμένα σημεία της γης δεν επιτρέπονται αεροδιάδρομοι:

Ένα από τα προτιμότερα “αποδεικτικά στοιχεία” της «σφαιρικής» γήινης αντίληψης των ηλιοκεντριστών ανθρώπων είναι η ικανότητα των πλοίων και των αεροσκαφών να κάνουν το περίπλου τους, να ταξιδέψουν ή να πετάξουν σε ορθές γωνίες προς τον Βόρειο Πόλο και κάποια στιγμή να επιστρέψουν στην αρχική τους θέση.

Επειδή ο Βόρειος Πόλος καθώς και η Ανταρκτική καλύπτονται από πάγο και προστατευμένες περιοχές “απαγόρευσης πτήσεων”, δεν έχει όμως γίνει ποτέ κατανοητό πλοία ή αεροπλάνα να περιπλανηθούν στη Γη βορειονοτικά, μόνο ανατολικοδυτικά.

Και εδώ έγκειται το «ψαχνό»: η ανατολική ή η δυτική περιπλάνηση (ή περίπλους) θα μπορούσε εξίσου να εκτελεστεί σε μια επίπεδη επιφάνεια ακριβώς όπως μπορεί σε μια σφαιρική γη.

Ακριβώς όπως μια πυξίδα θα μπορούσε να τοποθετήσει το κεντρικό σημείο της σε μία κόλλα χαρτί, καθώς και να σχεδιάσει έναν κύκλο σε κάθε κατεύθυνση γύρω από τον «πόλο», έτσι θα μπορούσε ένα πλοίο ή ένα αεροσκάφος να κάνει το γύρο του σε μια επίπεδη Γη.

Το μόνο είδος περίπλους που δεν θα μπορούσε να συμβεί σε μια Γη επίπεδη είναι βορειονοτικό, που είναι πιθανότατα ο λόγος για τους βαριά επιβεβλημένους περιορισμούς των πτήσεων σε εκείνη την περιοχή (από πλευράς του ΟΗΕ). Περιορισμοί πτήσης που απορρέουν από κανέναν άλλον εκτός από τα Ηνωμένα Έθνη, τα ίδια Ηνωμένα Έθνη, τα οποία εκμεταλλεύονται με υπερηφάνεια έναν χάρτη μιας….ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ ως το επίσημο λογότυπο και σημαία τους!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Με λίγα λόγια, ο ΟΗΕ αναγκάστηκε πριν από πολλές δεκαετίες να προβεί στην απαγόρευση πτήσεων σε ορισμένες περιοχές του κόσμου όπου θα αποκαλυπτόταν αλλιώς η αλήθεια της…ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ!!!…ΓΙ’ΑΥΤΟ επιτρέπεται σε πλοία και τα αεροπλάνα να ταξιδεύουν ΜΟΝΟ ανατολικοδυτικά και…ΟΧΙ ΒΟΡΕΙΟ-ΝΟΤΙΚΑ…!!!…

Η ακόλουθη εικόνα τα λέει ΟΛΑ….

ΙΔΟΥ η αλήθεια για τις αεροπορικές πτήσεις εν σχέσει με την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ΜΑΣ!!! Αποδείξεις  που…ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!! 

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ ΜΕΓΑΛΟ! 6 προσγειώσεις έκτακτης ανάγκης ιδιωτικών αεροσκαφών που αποδεικνύουν ότι η γη είναι επίπεδη!

Οι διαφορές μεταξύ της σφαιρικής και της επίπεδης γης γίνονται προφανείς όταν αναλογιστούμε τις αποστάσεις ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ…

-από το κανάλι think Outside the glObe | πατήστε το “cc” για τους ελληνικούς υποτίτλους

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr