Home Greek News Με την Ελλάδα βρίσκει έναν σύμμαχο κατά της κριτικής για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων η…ΚΙΝΑ!!! ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ…!!!

Με την Ελλάδα βρίσκει έναν σύμμαχο κατά της κριτικής για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων η…ΚΙΝΑ!!! ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ…!!!

by _
0 comment 131 views

Με την Ελλάδα βρίσκει έναν σύμμαχο κατά της κριτικής για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων η…ΚΙΝΑ!!! 

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ…ΧΡΗΜΑ, ΓΙἈΥΤΟ!!!

ΓΛΥΦΕΙ τους…ΒΡΩΜΟ-ΣΦΑΓΕΙΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ Ο ΤΡΙΠΡΑΣ κι το…ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!!…

 

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/699394786933246/

 

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΟΡΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΠΡΕΣΒΗ…!!! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕ… ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 13.21, 23 Ιουν. 2017

Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδος New York Times στις 19 Ιουν. 2ο17 διαβάζουμε εξής ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ:

ΓΕΝΕΥΑ – Η Κίνα κερδίζει εδώ και καιρό διπλωματικούς συμμάχους στις φτωχές χώρες του κόσμου, βοηθώντας τους να κατασκευάσουν ακριβούς δρόμους και λιμάνια. Τώρα, φαίνεται να έχει κερδίσει ομοίως και μια χώρα που έχει ανάγκη στην Ευρώπη.

Σε μια συνάντηση του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών που διεξήχθη αυτό το μήνα στη Γενεύη, η Ευρωπαϊκή Ένωση επεδίωξε να επιστήσει την προσοχή στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα, μόνο να μπλοκαριστεί από μία από τις χώρες του, την Ελλάδα. Ένας εκπρόσωπος του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών στην Αθήνα το χαρακτήρισε «αντιπαραγωγική κριτική».

Ήταν η πρώτη φορά που η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έκανε δήλωση στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχετικά με παραβιάσεις δικαιωμάτων σε συγκεκριμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, η οποία έχει έδρα στο συμβούλιο. Αυτή η σιωπή ήταν μια ενοχλητική αντιστροφή για το μπλοκ των 28 χωρών, το οποίο υπερηφανεύεται για τη λήψη προοδευτικών θέσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα σε ένα συμβούλιο όπου ορισμένα έθνη με κακο ιστορικο πάνω στα ανθρωπινα δικαιωματα αντιστέκονται συνήθως στις εξελίξεις που αφορούν συγκεκριμένες χώρες και εξετάσεις της συμπεριφοράς τους.

Η Ελλάδα φλερτάρει όλο και περισσότερο για το κινεζικό εμπόριο και τις επενδύσε της καθώς αντιμετωπίζει πίεση από τους διεθνείς πιστωτές και ένα κρύο από τους παραδοσιακούς πλούσιους συμμάχους της στην Ευρώπη. Η μεγαλύτερη ναυτιλιακή εταιρεία της Κίνας, γνωστή ως China COSCO Shipping, αγόρασε το πλειοψηφικό μερίδιο πέρυσι του λιμανιού του Πειραιά. Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επισκέφθηκε την Κίνα δύο φορές σε δύο χρόνια. Και η Κίνα θα είναι η «χώρα της τιμής» στην ετήσια διεθνή επιχειρηματική έκθεση της Ελλάδας τον Σεπτέμβριο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης….

Η ομάδα “Human Rights Watch” δήλωσε ότι ήταν “ΝΤΡΟΠΗ ότι η Ελλάδα προσπάθησε να κρατήσει την ΕΕ ομήρους για να αποτραπεί η απαιτούμενη προσοχή για την καταστολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Κίνας ».

Διαβάστε περισσότερα:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr