Home Greek News Το Θερινό Ηλιοστάσιο και το Ηλιοτρόπιο του Μέτωνα σε σχέση με την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ !!!

Το Θερινό Ηλιοστάσιο και το Ηλιοτρόπιο του Μέτωνα σε σχέση με την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ !!!

by _
0 comment 397 views

Από το σάιτ netakias.com διαβάζουμε τα εξής για το θερινό ηλιοστάσιο με τις δικές μου επισημάνσεις που τα λένε όλα. Προσέξτε την αναφορά εδώ στον….ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΟΛΟ κάτι που ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΑΙ επιστήμονες της ΝΑΣΑ, μιας και παραπέμπει στο…ΓΕΩΚΕΝΤΡΙΚΟ μοντέλο της…ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ!!!….

Το ηλιοσκόπιο του Μέτωνα

Στην Πνύκα βρίσκονται τα θεμέλια του Ηλιοσκόπιου του Μέτωνα. Το ηλιοσκόπιο ήταν τετραγωνικός πύργος (4 x 4 μέτρα) που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι αστρονόμοι για την παρατήρηση της θέσης του Ήλιου, της Σελήνης και των άλλων ουρανίων σωμάτων. Με αυτές τις παρατηρήσεις ο αστρονόμος Μέτων ανακάλυψε την περιοδικότητα των 19 ετών με την οποία επαναλαμβάνονται οι φάσεις της Σελήνης στο ίδιο σημείο του Ουρανού (αυτό μπορεί να συμβεί ΜΟΝΟ σε μια γη ΕΠΙΠΕΔΗ). Η Σελήνη έχει πολύπλοκη κίνηση ως αποτέλεσμα των δυνάμεων βαρύτητας που της ασκεί η Γη, ο Ήλιος. Ο Κάλλιππος, λίγο αργότερα, ανακάλυψε την περιοδικότητα των 76 ετών του Ηλίου της Γης και της Σελήνης που περιγράφει ακριβέστερα την κίνηση της Σελήνης στον ουρανό από την περιοδικότητα των 19 ετών. Το ημερολόγιο του Μέτωνος χρησιμοποιείται στον Μηχανισμό των Αντικυθήρων (που βασίζεται στο μοντέλο της ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ). Είναι αυτό που χρησιμοποιούν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί (που είναι ΥΠΕΡ της ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ!, πατήστε ΕΔΩ) για το Πάσχα και έχει ομοιότητες με το ημερολόγιο των Κινέζων. Η μια διαγώνιος του Ηλιοσκοπίου συμπίπτει με την κατεύθυνση βορρά-νότου και η άλλη με ανατολή-δύση. Η τελευταία διχοτομεί την Πνύκα, ώστε η ανατολή του Ηλίου να γίνεται κατά τις ισημερίες στη διχοτόμο της Πνύκας, που είναι και διαγώνιος του Ηλιοσκοπείου.

Δείτε τώρα το σχετικό κλίπ και μετά συνεχίζουμε:

https://www.youtube.com/watch?v=crhPwRssqyY

Δηλ., μας πετάνε αλήθειες για την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ανοικτά στο φώς!!!

Για την αλήθεια του πώς ακριβώς λειτουργούν οι εποχές σε σχέση με τα ηλιοστάσια και τους τροπικούς, διαβάστε:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τα ρολόγια ηλίου, οι σκιές και το φώς του Ηλίου ΑΠΟΔΕΙΧΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ…ΕΠΙΠΕΔΗ!!!

και…

Για ΌΛΗ την αλήθεια για την ΥΠΑΡΚΤΗ μορφή της γης μας, διαβάστε το άρθρο μου:

Η NASA και η επίπεδη γη – Μια παγκόσμια συνωμοσία

Μην ξεχνάμε και την ομάδα μας στο Φάις, ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ (Flat Earth – Greece)! Γίνετε κι εσείς μέλη ΣΗΜΕΡΑ και μάθετε την ΑΛΗΘΕΙΑ για την γη και τον κόσμο μας που δεν σας είπαν ΠΟΤΕ οι εξουσιαστές αυτού του κόσμου!

Πηγή:

Θερινό Ηλιοστάσιο και το Ηλιοτρόπιο του Μέτωνα

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr