Home Greek News Η Ζετική κοσμογονία: η απόδειξις της επίπεδης γης που απέκρυψαν από το κοινό το 1900 και εξής!

Η Ζετική κοσμογονία: η απόδειξις της επίπεδης γης που απέκρυψαν από το κοινό το 1900 και εξής!

by _
0 comment 148 views

Η Ζετική κοσμογονία: η απόδειξις της επίπεδης γης που απέκρυψαν από το κοινό το 1900 και εξής!

Η Ζετική κοσμογονία και η επίπεδη γη

Για ΟΛΗ την αλήθεια της επίπεδης γης, διαβάστε και «Η NASA και η επίπεδη γη – Μια παγκόσμια συνωμοσία»

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 22:29, 19 Ιουν. 2017

Το “Zetetic“, “ζετικός” Ελληνιστί, είναι μια σκοτεινή αγγλική λέξη που προέρχεται από την ελληνική γλώσσα βέβαια δια μέσου της λατινικής. Ως επίθετο σημαίνει “διεξαγωγή έρευνας, διερεύνηση” και, επομένως, όταν χρησιμοποιείται ως ουσιαστικό, “ερωτώμενος”. Έχει χρησιμοποιηθεί κάπως σαν συνώνυμο της λέξεως “σκεπτικός” τουλάχιστον δύο φορές.

Τον 19ο αιώνα, η λέξη αυτή χρησιμοποιήθηκε από τους υποστηρικτές της επίπεδης γης: ο Samuel Rowbotham (με το όνομα “Parallax”) έγραψε ένα φυλλάδιο αντι-στρογγυλής γης που ονομάζεται Ζετική Αστρονομία και ίδρυσε αργότερα το Zetetic Societies (Ζετικός Σύλλογος δηλ.) στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ και επεξεργάστηκε το περιοδικό “The Zetetic και Anti-Theorist”, ένα μηνιαίο περιοδικό πρακτικής κοσμογραφίας. Μετά το θάνατό του, η κυρία Ελισάβετ Blount (Μπλούντ) ίδρυσε την Universal Zetetic Society (Οικουμενική Ζετική Εταιρεία), την οποία διαδέχτηκε στα μέσα του 20ου αιώνα η International Flat Earth Society (Διεθνή Εταιρεία της Επίπεδης Γης) του Samuel Shenton. Η λέξη αυτή φαίνεται ότι εξακολουθεί να είναι δημοφιλής μεταξύ των σύγχρονων “επίπεδων”.

Ο Samuel Rowbotham απέδειξε ότι η γη ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΣ το 1881 με το πείραμα Bedford Level.

Στο παρακάτω βιβλό που δημοσιεύθηκε το 1899 από τον κ T.L. Cullingworth (pseudonym of T. Winship.), διαβάζουμε ευρίσκουμε πάρα πολλές αποδείξεις για το γεγονός πως η γη μας είναι ΕΠΙΠΕΔΟΣ και ουχί «σφαιρική». Εκείνη την εποχήν ΠΑΣ Ο ΚΟΜΟΣ, ιδιαιτέρως η παγκόσμιος επιστημονική κοινωνία, εξυπνούσε σε αυτήν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Εξ ου τα μεγάλα πειράματα που έλαβαν χώρα τότες, όπως το Michelson Morley και το Bedford.

Όταν όμως η καθεστωτική επιστημονική κοινότητα είδε πως ο κόσμος ξυπνούσε, προσέλαβε αμέσως τον Εϊνστάιν να τους φτιάξει την θεωρία…ΘΕΩΡΙΑ της σχετικότητος που αφαίρεσε εσκεμμένως τον παράγοντος του αιθέρος. Γιατί. Γιατί είν᾽ο αιθήρ που αποδειχνύει την αλήθεια της….ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΗΣ!!!

Δείτε το ακόλουθο βίντεο όπου μπαίνω σε λεπτομέριες για τα ίδια πειράματα:

https://www.youtube.com/watch?v=DfI3jLcsN08&t=2233s

Το βίβλιο αυτό λέγεγαι: Η Ζετική Κοσμογονία: Αποδεικτικά στοιχεία ότι ο κόσμος δεν είναι μία περιστρεφόμενη υδρόγειος αλλά ένας σταθερός επίπεδος κύκλος-πεδιάς

(Zetetic Cosmogony; Or, Conclusive Evidence that the World is Not a Rotating-revolving-globe, But a Stationary Plane Circle)

Το γεγονός πως σήμερα αυτό το βιβλίο δεν είναι μεταφρασμένες σε άλλες γλώσσες και βρίσκεται στις βιβλιοθήκες των σχολείων και πανεπιστημίων μας αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑ από πλευράς του κατεστημένου που πασχίζει εδώ και πολλές δεκαετίες να αποκρύψει την αλήθεια σχετικά τόσο με την ύπαρκτη μορφή της γής μας όσο και της ύπαρκτης φύσεως και υποστάσεως του κόσμου μας που είναι ΓΕΩκεντρικός και ΌΧΙ ηλιοκεντρικός!

Λοιπόν, έχουν αυτούς τους γενναίους ανθρώπους να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ για την ζετική κοσμογονία που που μας οδηγεί εις την ΑΛΗΘΕΙΑ της επίπεδης γης μας και που δεν είναι άλλη από την…ΊΔΙΑ την κοσμογονία που είχαν μεγάλες φιγούρες της…ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, όπως ο Ησίοδος που περιέγραψε την επίπεδη γη στο έργον του…ΘΕΟΓΟΝΙΑ! Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερα.

Πατήστε το παρακάτω λινκ για το βιβλίο:

http://www.whale.to/c/zeteticcosmogon00recgoog.pdf

Οι Μασόνοι έχουν κρύψει την αλήθεια της ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ από το κοινό εδώ και αιώνες!:

https://www.youtube.com/watch?v=6O3v5OsJwWk

Δείτε επίσης:

https://www.youtube.com/watch?v=wlRdA_YcOvE

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr