Home Greek News ΤΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ..ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ;

ΤΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ..ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ;

by _
0 comment 113 views

ΤΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ..ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ;…

Και αναρωτιόμαστε εμείς πόσο νόμιμο και ηθικό είναι μια τράπεζα να χαρτζιλικώνει δικηγορικούς συλλόγους όταν μέλη αυτών καθημερινώς επιδικάζουν υποθέσεις κατά των τραπεζών; 
 
Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι μια τράπεζα να διαθέτει μονομερώς σε δυο μόνο δικηγορικούς συλλόγους της χώρας χορηγίες. 
Την ώρα που η τραπεζική μαφία σε αγαστή συνεργασία με μια κυβέρνηση πολιτικών απατεώνων ετοιμάζεται να κάνει το μεγαλύτερο πλιάτσικο ιδιωτικής περιουσίας που υπήρξε ποτέ σε χώρα..
 
Την ώρα που χιλιάδες δανειολήπτες προστρέχουν σε δικηγορικά γραφεία προκειμένου να σώσουν τις περιουσίες τους..
 
Την ώρα που χιλιάδες εξαθλιωμένοι πολίτες τρέχουν σε δικηγορικούς συλλόγους προκειμένου να βρουν δικηγόρους για να τους υπερασπιστούν ενάντια των τραπεζών βλέπουμε πως η Εθνική τράπεζα δια των χορηγιών της χαρτζιλίκωσε συγκεκριμένους δικηγορικούς συλλόγους
 
Σύμφωνα με τον νόμο 4374/2016 όλες οι τράπεζες θα πρέπει να δημοσιεύουν το σύνολο των δαπανών τους σε διαφημίσεις και χορηγίες..
 
Σήμερα η Εθνική τράπεζα δημοσίευσε την εν λόγω λίστα των χορηγιών της όπου με έκπληξη είδαμε πως επιχορήγησε δύο δικηγορικούς συλλόγους της χώρας. 
 
Αυτούς των Ιωαννίνων και του Πειραιά με τα ποσά των 5000 και 4000 ευρώ αντίστοιχα..
 
Και αναρωτιόμαστε εμείς πόσο νόμιμο και ηθικό είναι μια τράπεζα να χαρτζιλικώνει δικηγορικούς συλλόγους όταν μέλη αυτών καθημερινώς επιδικάζουν υποθέσεις κατά των τραπεζών πόσο νόμιμο και ηθικό είναι μια τράπεζα να διαθέτει μονομερώς σε δυο μόνο δικηγορικούς συλλόγους της χώρας χορηγίες. 
 
Ποιος αποφάσισε από την τράπεζα να διαθέσει αυτά τα ποσά και για πιο λόγο και ποιος πρόεδρος των εν λόγω δικηγορικών συλλόγων απεδέχθη τις εν λόγω χορηγίες;;;; 
 
Ποιος εν τέλει θα διαφυλάξει σε αυτή την χώρα την νομιμότητα έναντι αυτής της τραπεζικής μαφίας;;;; 
 
Αναρωτιέμαι μονάχα να υπήρξε έστω και μια στο εκατομμύριο περίπτωση πολίτης να διόρισε δικηγόρο κατά της τράπεζας και μια ώρα πριν ο εν λόγω δικηγόρος να υπέγραψε την εν λόγω αποδοχή χορηγίας πραγματικά θα τον λυπηθώ..
 
Την απάντηση πρέπει να την δώσουν οι ίδιοι  οι δικηγόροι και τα μέλη των εν λόγω δικηγορικών συλλόγων..
 
 


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Πηγή | https://attikanea.blogspot.gr/2017/06/blog-post_739.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr