Home Greek News Ιδού το μεγάλο ΤΡΑΝΣ που κατηγορεί τον ηθοποιό Μπίλ Κόσμπι για βιασμό που τυχαίνει να είναι…ΕΛΛΗΝΑΣ που το παίζει “ελληνίδα”!!!

Ιδού το μεγάλο ΤΡΑΝΣ που κατηγορεί τον ηθοποιό Μπίλ Κόσμπι για βιασμό που τυχαίνει να είναι…ΕΛΛΗΝΑΣ που το παίζει “ελληνίδα”!!!

by _
0 comment 175 views

Ιδού το μεγάλο ΤΡΑΝΣ που κατηγορεί τον ηθοποιό Μπίλ Κόσμπι για βιασμό που τυχαίνει να είναι…ΕΛΛΗΝΑΣ που το παίζει “ελληνίδα”!!!

Εμπαίζουν ολόκληρο το ελληνικό γενος με αυτή την υπόθεση!!!  Πατήστε ΕΔΩ να δείτε πόσο άρθρα έχουμε δημοσιεύσει για το μεγάλο θέμα των…ΤΡΑΝΣ και πως έχει γεμίσει το Χόλι-weirs και ο κλάδος της μυσικής με Δ’ΑΥΤΟΥΣΤΟΥΣ…!!!…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 13.23, 18 Ιούν. 2017 | JohnKountouris.com

Αναφέρει το GreekNewsOnDemand.com

Ιδού το μεγάλο ΤΡΑΝΣ που κατηγορεί τον ηθοποιό Μπίλ Κόσμπι για βιασμό που τυχαίνει να είναι…ΕΛΛΗΝΑΣ που το παίζει “ελληνίδα”!!! Εμπαίζουν ολόκληρο το ελληνικό γενος με αυτή την υπόθεση!!!

Σύμφωνα με την ελληνική εφημερίδα της Ομογένειας –που υποστηρίζει την ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ και ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!— διαβάζουμε πως η «κυρία» Andrea Constand «βιάσθηκε» από τον Μπίλ Κόσμπι μετά από την λήψη χαπιών που νόμιζε η «ίδια» ότι ήταν ασφαλή συμπληρωμάτων βοτάνων…….ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Πατήστε εδώ για το άρθρο.

Δείτε τώρα τη δικιά μου εκπομπή γι αυτό το θέμα και μετά δείτε το παρακάτω σχετικό κλιπ:

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/697254087147316/

Δείτε τώρα το σχετικό κλίπ και…ΦΡΙΞΤΕ!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=V00EXVTgIoM

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr