Ιδού το μεγάλο ΤΡΑΝΣ που κατηγορεί τον ηθοποιό Μπίλ Κόσμπι για βιασμό που τυχαίνει να είναι…ΕΛΛΗΝΑΣ που το παίζει “ελληνίδα”!!!

Ιδού το μεγάλο ΤΡΑΝΣ που κατηγορεί τον ηθοποιό Μπίλ Κόσμπι για βιασμό που τυχαίνει να είναι…ΕΛΛΗΝΑΣ που το παίζει “ελληνίδα”!!!

Εμπαίζουν ολόκληρο το ελληνικό γενος με αυτή την υπόθεση!!!  Πατήστε ΕΔΩ να δείτε πόσο άρθρα έχουμε δημοσιεύσει για το μεγάλο θέμα των…ΤΡΑΝΣ και πως έχει γεμίσει το Χόλι-weirs και ο κλάδος της μυσικής με Δ’ΑΥΤΟΥΣΤΟΥΣ…!!!…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 13.23, 18 Ιούν. 2017 | JohnKountouris.com

Αναφέρει το GreekNewsOnDemand.com

Ιδού το μεγάλο ΤΡΑΝΣ που κατηγορεί τον ηθοποιό Μπίλ Κόσμπι για βιασμό που τυχαίνει να είναι…ΕΛΛΗΝΑΣ που το παίζει “ελληνίδα”!!! Εμπαίζουν ολόκληρο το ελληνικό γενος με αυτή την υπόθεση!!!

Σύμφωνα με την ελληνική εφημερίδα της Ομογένειας –που υποστηρίζει την ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ και ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!— διαβάζουμε πως η «κυρία» Andrea Constand «βιάσθηκε» από τον Μπίλ Κόσμπι μετά από την λήψη χαπιών που νόμιζε η «ίδια» ότι ήταν ασφαλή συμπληρωμάτων βοτάνων…….ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Πατήστε εδώ για το άρθρο.

Δείτε τώρα τη δικιά μου εκπομπή γι αυτό το θέμα και μετά δείτε το παρακάτω σχετικό κλιπ:

Αναφέρει το GreekNewsOnDemand.com .. Διαβάστε εδώ: http://greeknewsondemand.com/2017/06/18/ιδού-το-μεγάλο-τρανσ-που-κατηγορεί-τον/Ιδού το μεγάλο ΤΡΑΝΣ που κατηγορεί τον ηθοποιό Μπίλ Κόσμπι για βιασμό που τυχαίνει να είναι…ΕΛΛΗΝΑΣ που το παίζει "ελληνίδα"!!! Εμπαίζουν ολόκληρο το ελληνικό γενος με αυτή την υπόθεση!!!

Posted by John Kountouris on Sunday, June 18, 2017

Δείτε τώρα το σχετικό κλίπ και…ΦΡΙΞΤΕ!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=V00EXVTgIoM