Home Greek News Ὑπό δίωξιν ἡ ὁπλοκατοχή;

Ὑπό δίωξιν ἡ ὁπλοκατοχή;

by _
0 comment 120 views

Τα δικά μας σχόλια από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: Η γκέιβέρνηση ΣΥΦΙΛΆΝΕΛ επιδειχνύει πλέον τις αληθινές της προθέσεις εκμεταλλευόμενη τον μικρό Μάριο προκειμένου να προβεί στην…ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΟ-ΓΥΦΤΟΥΣ ???!!! ΚΑΜΙΑ!!! Όμως αυτό που κάνει ο Συριζα εν προκειμένω είναι να παίρνει μια ατάκα απο το play book της Δύσεως σχετικά με όλα αυτά τα…ΣΤΗΜΕΝΑ «τρομοκαρατικά» χτυπήματα και πυροβολισμούς που χρησιμοποιούνται μόνο και μόνο για την περαιτέρω μείωση των συνταγματικών ελευθεριών των πολιτών…!!!…

_____________________

Ὑπό δίωξιν ἡ ὁπλοκατοχή;

Ἐδῶ φταῖν οἱ βλακοδεξιοὶ γιὰ τὴν ὑστερία.
Τὸ πρόβλημα δὲν εἶναι τὰ ὅπλα (καταγεγραμμένα ἤ μή) ἀλλὰ ὅτι τὰ χρησιμοποιοῦν χρῆστες ἡρωΐνης!

ΣΥΡΙΖΑ: Απαραίτητη η αυστηροποίηση της νομοθεσίας περί όπλων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξεδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό στο Μενίδι:

Ο τραγικός θάνατος ενός μικρού παιδιού, και μάλιστα  στο προαύλιο του σχολείου του, συγκλόνισε  ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Το αποτρόπαιο αυτό περιστατικό έφερε στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εδώ και δεκαετίες μια σειρά περιοχών της Δυτικής Αττικής.


Το δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτο. Όμως, το συγκεκριμένο τραγικό περιστατικό δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο μικροπολιτικής εκμεταλλεύσεως, όπως συστηματικά κάνει η ΝΔ,  επιχειρώντας να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες των προηγουμένων κυβερνήσεων, ούτε βέβαια να γίνεται αφορμή για ακροδεξιά παραληρήματα και ρατσιστικά κηρύγματα, σπέρνοντας την διχόνοια και δηλητηριάζοντας τους ανθρώπους που, εύλογα, ανησυχούν.

Στηρίζουμε τις προσπάθειες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προ κειμένου η περιοχή να επανέλθει το συντομότερο δυνατό σε καθεστώς ηρεμίας και ασφάλειας και να απαλλαγεί από την εγκληματικότητα. Στο πλαίσιο αυτό, είναι απαραίτητη η αυστηροποίηση της νομοθεσίας περί όπλων. Αυτό που επείγει, επίσης, είναι συνδυασμένες πρωτοβουλίες που θα στοχεύουν στην κοινωνική ένταξη, στην εκπαίδευση και στην άρση του αποκλεισμού.

πηγὴ

Δυστυχῶς τὸ πρόβλημα τῆς τοξικομανίας ὑπερσκιάσθη ἀπὸ τὶς «πολιτικὰ ὀρθές» τσιρίδες ποὺ συμβολοποίησαν κάτι ἀφηρημένο (πυροβολισμοὶ στὸν ἀέρα), ποὺ μπορεῖ νὰ κάνουν πολλοὶ καὶ διάφοροι, σὲ ἐντελῶς διαφορετικὲς συνθῆκες καὶ ἀποτελέσματα (π.χ. ἡ τηλεόρασις μετέδωσε τοὺς πυροβολισμοὺς στὸν ἀέρα ποὺ ἔγιναν στὴν κηδεία τοῦ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη), καὶ κατέληξαν νὰ τὰ ἰσοπεδώσουν ὅλα μὲ τὸν χυδαῖο ἐγκαλιταριανισμό τους.

Λοιπόν, στοὺς τσιγγάνους πρέπει νὰ ξεκαθαρισθῇ ὀρθὰ-κοφτὰ κάτι ἁπλό: ἢ ὅπλα θὰ ἔχουν ἢ ἡρωΐνη θὰ παίρνουν. Καὶ τὰ δύο μαζὺ δὲν γίνεται!

Φρούριον

ΥΓ: Καὶ οἱ ὑπόλοιποι ξεκολλᾶτε ἀπὸ τὰ ὅπλα, γενικότερα. Δὲν ξέρουμε τὶ ἐπιφυλάσσει τὸ μέλλον, καὶ οἱ ἀπαιτήσεις γιὰ κάθε εἴδους νέα ῥεγουλαρίσματα καὶ ἀστυνόμευση, ἐπὶ τέλους πρέπει νὰ σταματήσουν!

Πηγή:

http://filonoi.gr/2017/06/17/ypo-dioksin-h-oplokatoxh/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr