Home Greek News Έκαναν παράσταση της δολοφονίας του…ΤΡΑΜΠ στο κεντρικό πάρκο της Νέας Γιόρκης!

Έκαναν παράσταση της δολοφονίας του…ΤΡΑΜΠ στο κεντρικό πάρκο της Νέας Γιόρκης!

by _
0 comment 182 views

Έκαναν παράσταση της δολοφονίας του…ΤΡΑΜΠ στο κεντρικό πάρκο της Νέας Γιόρκης!!!

Σε ΠΛΗΡΗ εξέλιξη τα σχέδια των Πεφωτισμένων με τα οποία να εξαπατήσουν τους…ΠΑΝΤΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ, κάνοντάς τους όλους να νομίζουν πως υπάρχει ένας φαινομενικός «πόλεμος» που γίνεται μεταξύ του Τράμπ και του βαθέως κράτους που θέλει να τον «σκοτώσει», ενώ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, οι δύο πλευρές δουλεύουν για τον ίδιο…ΜΑΣΤΟΡΑ, τον…ΔΙΑΒΟΛΟ που είναι έτοιμος να εισαγάγει στον κόσμο τον…ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ που θα τον προσκυνήσουν ΟΙ ΜΑΖΕΣ…!!!…

Τον χαρακτηρίζουν ως τον…ΚΑΙΣΑΡΟ που ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ απο τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ!!! ΑΧΑΧΑΧΑ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 12.15, 17 Ιουν. 2017 | JohnKountouris.com

Διαβάστε όλο το άρθρο. μου με τίτλο «ΌΛΑ όσα θέλατε να μάθετε για τον Τράμπ….ΕΔΩ! ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!» (πατήστε εδώ) και ΕΚΕΙ θα μάθετε ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝ᾽Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με όλους αυτούς τους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ των ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ! Πρόβλεψη της υποψηφιότητας του Τράμπ πριν 27 χρόνια!» και ΕΚΕΙ θα μάθετε πως τη «δολοφονία» του Τραμπ την προβλέπουν εδώ και…ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ μέσα από το…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ, τον ΤΥΠΟ και την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Την παράσταση την χρηματοδότησε η εταιρεία  TIME WARNER, η μητρική εταιρεί του CNN.

Άρα, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ και ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ, μιας και  ίδιος ο Τράμπ…ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ!!! ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!!!…αλλιώς δεν θα γινόταν ΠΟΤΕ πρόεδρος!!!  Είναι ΓΕΝΝΗΜΑ ΚΑΙ ΘΡΕΜΜΑ της ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ και των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Παίζει τον…ΡΟΛΟ ΤΟΥ σε αυτό το…ΔΡΑΜΑ ΕΝΟΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ που προορίζεται να κρατάει τον Αμερικναικό λαό ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ και ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ για το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ.

ΔΕΝ ΘΑ «ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ» Ο ΤΡΑΜΠ. Αν γίνει κάτι τέτοιο, που κατα την γνώμη και τις έρευνες μου ΘΑ ΓΙΝΕΙ, αυτό θα σημάνει την…ΕΞΟΔΟ του από το πολιτκό προσκήνιο διότι θα έχει εκπληρώσει ο ίδιος το…ΡΟΛΟ ΤΟΥ σε αυτό ψευτό-αφήγημα.

Πατήστε το παρακάτω λινκ να δείτε πόσα άρθρα έχω γράψει για την εν δυνάμει «δολοφονία» του Τράμπ:

https://greeknewsondemand.com/?s=Τράμπ+δολοφονία

Αυτά που βλέπουμε είναι για…ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ με ότι σημαίνει αυτό, και στο παρακάτω βίντεο που τράβηξε ένας εντελώς αφελής οπαδός του Τράμπ, βλέπουμε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που σας περιγράφω εδώ να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια όλου του ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥ και ΑΦΕΛΟΥΣ κόσμου!!!

https://www.youtube.com/watch?v=r32aKKNJAkw

https://www.facebook.com/greekvideohits/videos/1367414593334513/

https://www.youtube.com/watch?v=9tYWt5frKUo

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr