Home Greek News Προωθεί την ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ και την «σφαιρική γη» απέναντι στην επίπεδη γη μας η Ντίσνεϊ!

Προωθεί την ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ και την «σφαιρική γη» απέναντι στην επίπεδη γη μας η Ντίσνεϊ!

by _
0 comment 148 views

Προωθεί την ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ και την «σφαιρική γη» απέναντι στην…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ μας η Ντίσνεϊ!!!

Για ΌΛΗ την ΑΛΘΕΙΑ της επίπεδης γης ΜΑΣ, διαβάστε και: Η NASA και η επίπεδη γη – Μια παγκόσμια συνωμοσία

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 7:43πμ, 15 Ιουν. 2017

Εσείς που υποστηρίζετε πως η γη μας είναι «σφαιρική» και ΟΧΙ ΕΠΙΠΕΔΗ -που όντως ΕΙΝΑΙ!- δείτε τι έγραψα πριν μήνες για την Ντίσνεϊ που υποστηρίζει κι αυτή την γη-μπάλα:

Άρθρο:

Αποκάλυψη σοκ: Τα διεθνώς αναγνωρισμένα σύμβολα των παιδεραστών έχουνε βρεθεί στο…Ντίσνει Greece!!! Σύνδεσμος με το..ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ!!!

Αποκάλυψη-σοκ: Τα διεθνώς αναγνωρισμένα σύμβολα των παιδεραστών έχουνε βρεθεί στο…Ντίσνει Greece!!! Σύνδεσμος με το μεγάλο σκάνδαλα..ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ που αφορά τα μεγάλα και διεθνώς δρώντα κυκλώματα απαγωγής μικρών παιδών και παιδεραστών και όχι μονο!!! Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://greeknewsondemand.com/2017/02/28/αποκάλυψη-σοκ-τα-διεθνώς-αναγνωρισμέ-2/

Δηλ., ακόμη και οι…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ λένε ότι η γη είναι μια…μπάλα. Να η επιβεβαίωση που ψάχναμε για την «σφαιρική γη»! Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι τώρα που έχουμε κάτι…ΚΟΙΝΟ με τους…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ???

Μην χάνουμε όμως το νόημα εδώ. Δεν λέω ότι όλοι όσοι υποστηρίζουν την γη-(κα)μπάλα είναι και παιδεραστές, αλλά ότι οι γνώμες τους για το ίδιο θέμα τυχαίνει να συμπίπτουν με αυτές των…παιδεραστών της Ντίσνεϊ σχετικά με την θεωρία της «σφαιρικής γης» που βασίζεται στην θεωρία…ΘΕΩΡΙΑ της σχετικότητος του ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΙΝΣΤΕΝ. Αυτό μόνο.

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο όπου οι ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ της Ντίσνεϊ κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδια ΣΑΣ για την «σφαιρική» γη. Δείτε πως λένε ΨΕΜΑΤΑ στα παιδιά ΣΑΣ για την…ΕΠΙΠΕΔΗ γη μας:

https://www.youtube.com/watch?v=anTpRVx_pYI

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr