Home Greek News Αποκλειστικό: Χαλαρά για Καφέ στη Παραλία ο ΣΑΤΑΝ-ιάχου…Φρούριο η μας Θεσσαλονίκη για αυτό το ΣΚ@Τ@!

Αποκλειστικό: Χαλαρά για Καφέ στη Παραλία ο ΣΑΤΑΝ-ιάχου…Φρούριο η μας Θεσσαλονίκη για αυτό το ΣΚ@Τ@!

by _
0 comment 126 views

Αποκλειστικό: Χαλαρά για Καφέ στη Παραλία ο Νετανιάχου (φώτο)…Φρούριο η Θεσσαλονίκη!…

Την  ώρα που η Θεσσαλονίκη έχει μετατραπεί σε φρούριο χθες  το απόγευμα και ώρα  08:15  στην Παραλία της Πόλης ο Νετανιάχου απολάμβανε χαλαρά μετά της συζύγου τον καφέ του στο γνωστό «Kitcen Bar»  της Πόλης !

Βέβαια η περιοχή γέμιζε με Ζητάδες ,Άνδρες της ΔΙΑΣ και Άνδρες της Προσωπικής τους Ασφάλειας…Ακόμη και  Βατραχανθρώπους διακρίναμε   του Λ/Σ και ΜΥΑ περιπολούσαν με ταχύπλοα στον Θερμαϊκό ! (φώτο)

l:sΣτο πλαίσιο αυτό, η περιοχή γύρω από το Μέγαρο Μουσικής -όπου θα διεξαχθεί η συνάντηση- θα μετατραπεί σε «νεκρή» ζώνη. Είναι χαρακτηριστικό ότι το σημείο θα φυλάσσεται από ξηράς και θαλάσσης -λόγω της γειτνίασης του Μεγάρου Μουσικής με το Θερμαϊκό Κόλπο, στην άκρη της νέας παραλίας Θεσσαλονίκης.

Εξαιτίας της μετακίνησης των τριών ηγετών ανακοινώθηκαν απαγορεύσεις στη στάση και στάθμευση οχημάτων μέχρι αύριο το βράδυ.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr