Home Greek News Πασίγνωστοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ του 1974 προφήτεψαν (ή προετοίμασαν;) τον φλεγόμενο πύργο του Τρόμου στο Λονδίνο σήμερα;;;!!!

Πασίγνωστοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ του 1974 προφήτεψαν (ή προετοίμασαν;) τον φλεγόμενο πύργο του Τρόμου στο Λονδίνο σήμερα;;;!!!

by _
0 comment 162 views

Πασίγνωστοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ του 1974 προφήτεψαν (ή προετοίμασαν;) τον φλεγόμενο πύργο του Τρόμου στο Λονδίνο σήμερα;;;!!!

Τα δικά μας σχόλια από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως μόνο 2 εβδομάδες πριν, προβληθηκε η συγκεκριμένη ταινία στην τηλεόραση και εχθές κάηκε αυτός ο μεγάλος…ΠΥΡΓΟΣ στο ΛΟΝΔΙΝΟ…!!!…

-από τον Kris Rock Rellias

[Ψάξτε για “The Towering Inferno” του 1974 στο IMDB.com]

Ηθοποιοί: Στήβ Μακ Κουίν, Πώλ Νιούμαν, Ουίλλιαμ Χόλντεν, Φαίη Ντάναγουέη, Φρέντ Ασταίρ…
Ρίτσαρντ Τσάμπερλέιν (πολύ γνωστός απο το “Σογκούν” και το “Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας”. Σειρές στην Ελληνική TV των 80).

Ο. Τζέιμς Σίμσον (Γνωστός από την συμμετοχή του σε κωμικές ταινίες όπως “Τρελλές Σφαίρες”. Αλλά περισσότερο γνωστός για την δολοφονία της γυναίκας του και την φυλάκιση του).
Ρόμπερτ Βάγκνερ (Αγαπημένος ηθοποιός στην Ελλάδα από την τηλεοπτική σειρά “Χάρτ και Χάρτ” των 80 με την τηλεοπτική σύζυγο του Στέφανι Πάουερς).

Σούζαν Φλάνερυ (Γνωστή από την τηλεοπτική σειρά “Τόλμη και Γοητεία” των 90 που έπαιζε την σατανική σύζυγο της δυναστείας Φόρεστερ).

Δείτε τώρα το τράιλερ στο παρακάτω λινκ και μέτα τις παρακάτω εικόνες να καταλάβετε!…

http://www.imdb.com/video/screenplay/vi3724214553/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr