Home Greek News Μπρους Λι: Η μοναδική πραγματική του μάχη εκτός σινεμά που καταγράφηκε σε κάμερα! (βίντεο)

Μπρους Λι: Η μοναδική πραγματική του μάχη εκτός σινεμά που καταγράφηκε σε κάμερα! (βίντεο)

by _
0 comment 122 views

Τα δικά μας σχόλια από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ:

Διαβάστε και το δικό μας άρθρο για τον Μ.Λι με τίτλο «O ηθοποιός Mel Novak περιγράφει στον “Κώδικα Μυστηρίων” τις εμπειρίες του στο Χόλιγουντ με τον ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ!» που αποτελεί την μοναδική συνέντευξη στην Ελληνική τηλεόραση πάνω στην ζωή και θάνατο του Μπρούς Λι! Μας την παραχώρησε ο κ Μέλ Νόβακ, ο στενός συνεργάτης του Λι, που έπαιξε το ρόλο το «Στίκ» στην τελευταία ταινία του Λι πριν το θανατό του!

https://www.youtube.com/watch?v=bme8h9LD1as&feature=youtu.be

___________________

Γράφει το ProNews.gr:

Ο Bruce Lee ήταν ο πλέον διάσημος μαχητής πολεμικών τεχνών. Οι ικανότητές του έχουν μείνει στην ιστορια Για πρώτη φορά ένα βίντεο τον δείχνει σε μάχη εκτός σινεμά.

Ο Bruce Lee δημιούργησε τη δική του πολεμική τέχνη, το δικό του στιλ μάχης, το τζιτ κουν ντο, αλλιώς “Ο δρόμος της γροθιάς που διακόπτει” (‘the Way of the Intercepting Fist’). Βασίστηκε πάνω στην απίστευτη ταχύτητα και στη δυνατότητα να είναι αποτελεσματική τόσο πάνω σε ένα ρινγκ όσο και στον δρόμο.

Ο Lee συχνά έκανε σπάρινγκ (“μάχη”) με τους μαθητές του, αλλά μόνο μία εξ αυτών καταγράφηκε. Τώρα για πρώτη φορά το YouTube την “ανέβασε” στο κανάλι του Beerdy: Bruce Lee Central.

https://www.youtube.com/watch?v=L89X-NC9b6A

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο που έχει να κάνει με μια διαφήμιση που αφήνει να εννοηθεί πως πολλές διασημότητες που έχουν «πεθάνει» διαχρονικά είναι ακόμη….ΕΝ ΖΩΗ, όπως ο…ΜΡΟΥΣ ΛΙ…!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=peYOYtnrM84

https://www.youtube.com/watch?v=f_YR961aG70

 

Πηγή ProNews.gr: http://www.pronews.gr/athlitismos/alla-spor/604592_mproys-li-i-monadiki-pragmatiki-toy-mahi-ektos-sinema-poy-katagrafike

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr