Home Greek News Η καινούρια ταινία του Τόμ Κρούζ «AMERICAN MАDЕ» που εκθέτει τους Μπούσηδες και τη CIA για τα ναρκωτικά στις ΗΠΑ!

Η καινούρια ταινία του Τόμ Κρούζ «AMERICAN MАDЕ» που εκθέτει τους Μπούσηδες και τη CIA για τα ναρκωτικά στις ΗΠΑ!

by _
0 comment 167 views

Η καινούρια ταινία του Τόμ Κρούζ «AMERICAN MАDЕ» που εκθέτει τους Μπούσηδες και τη CIA για τα ναρκωτικά στις ΗΠΑ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 7.39πμ, 13 Ιουν. 2017

Η ιστορία έχει να κάνει με τον περιβόητο πιλότο της CIA, Barry, Seal, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη μεταφορά τεράστιων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνη) στο Αρκάνσας και στις υπόλοιπες Ηνωμένες Πολιτείες στη δεκαετία του ’70 και του ’80…

Μιλάμε για τα ναρκώτικά που πρωτο-διοχετεύθηκαν στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ και που κατέστρεψαν τις ζωές πολλών νέων εκείνη την εποχή. O Seal εργάστηκε για τη CIA, την DEA και τον… Pablo Escobar που δεν ήταν τίποτε περισσότερο από…ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Και ΠΟΙΟΙ παρακαλώ ήταν οι πραγματικοί υπεύθυνοι για όλ’αυτά??? Μα δεν ήταν άλλοι από τους…ΜΠΟΥΣΗΔΕΣ και την ίδια την…CIA!!! Αυτή η πληροφορία έχει επιβεβαιωθεί διαχρονικά από δημοσιογράφους και κυβερνητικά πρόσωπα, μερικά από τα οποία έχουν πληρώσει μεγάλο τίμημα για την γενναιότητά τους, ακόμη και με τις ίδιες τους τις ζωές, όπως ο κ

Κι οι Κλίντον παίζουν μεγάλο ρόλο σε αυτό. Μου τα επιβεβαίωσε όλα ο πρώην συνεργάτης τους, Λάρι Νίκολς, που πλέον είναι το αντίπαλο δέος τους και τους πολεμάει εγώ και δεκαετίες. Διαβαστε το άρθρο μας με τίτλο «Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΛΑΡΙ ΝΙΚΟΛΣ ΔΗΛΩΝΕΙ “ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΞΟΡΡΥΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» για περισσότερα.

Λοιπόν, ο Seal, αφού στράφηκε τελικά εναντίον της κυβέρνησης και της CIA, βρέθηκε όλως τυχαίως νεκρός στο αυτοκίνητο στη Λουιζιάνα με πυροβολισμό στο κεφάλι. Εμπρόκειτο να καταθέσει στο δικαστήριο για όλ’αυτά. Όταν εξέτασαν τα υπάρχοντά του, βρέθηκε στον χαρτοφύλακά του το προσωπικό τηλέφωνο του…ΤΖΟΤΖ ΜΠΟΥΣ…ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!…

Όταν ο Τζότζ Μπούς, ο πρεσβύτερος, ήταν ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, συνεργαζόταν εν κρυπτώ με τον διευθυντή της CIA Γουίλιαμ Κέισι και τον Μανουήλ Νοριέγκα (που μόλις πέθανε παρεμπιπτόντως) και καρτέλ Μεντεγίν μεταφέροντας ναρκώτικα στην Αμερική μέσω της μαύρης επιχείρησης «Μαύρος Αετός» (Black Eagle). Ο Seal ήταν ο κορυφαίος πιλότος τους που τους βοηθούσε σε αυτό.

Τα είδε όλα αυτά βέβαια ιδίοις όμμασι ο κύριος Λάρι Νίκολς (μιας και ήταν με τους Κλίντον τότε που έπαιξαν κι αυτοί το δικό τους ρόλο σε αυτό) και μου τα επιβεβαίωσε ο ίδιος προσφάτως τηλεφωνικώς.

Το ακόλουθο κλιπ τα λέει όλα. Το πρώτο βίντεο είναι ντοκυμαντέρ του κ Λάρι Νίκολς:

https://www.youtube.com/watch?v=epXVDEn3gsQ

https://www.youtube.com/watch?v=Ac3c0zXUAfQ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr