Εμ…ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ η A.Μέρκελ μέσα σε ένα αερσκάφος…ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ;;;!!!

Εμ…ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ η A.Μέρκελ μέσα σε ένα αερσκάφος…ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ;;;!!!

Είτε πρόκεται για «μοντάζ» ή όχι, το πρόγραμμα αεροψεκασμών χρησιμοποιείται παγκοσμίσως και έχουμε δηλώσεις και από τον ΤΡΑΜΠ γι’αυτό. Πάντως, αυτές τις εικόνες της Μέρκελ τις επιβεβαιώνει ένα γερμανικό σάιτ εδω: http://chemtrailbilder.de/index.php?was=einzelbild&picid=2

Σε ένα άρθρο μου στις 24 Μάιου φέτος με τίτλο «Ποιος είναι αυτός ο αμερικανός πρόεδρος και τι γυρεύει μέσα σε ένα αεροσκάφος…αεροψεκασμών;;;!!!» είχα γράψει τα εξής και για τον…ΤΡΑΜΠ:

Ποιος είναι αυτός ο αμερικανός πρόεδρος και τι γυρεύει μέσα σε ένα αεροσκάφος…αεροψεκασμών;;;!!! Ναι ο…ΤΡΑΜΠ ειναι Και δεσμεύτηκε προ μηνών να συνεχίσει το πρόγραμμα αεροψεκασμών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!!!!! Ένοχη σ’αυτό το έγκλημα και η NASA!!!

Ο Τράμπ το Δεκ. του 2016 ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ να συνεχιστεί το τεράστιο πρόγραμμα ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ!!! (πατήστε εδώ)

Δείτε τώρα την εκπομπή μου πάνω σε αυτό το θέμα και μετά δείτε και το δεύτερο κλιπ όπου βλέπουμε και την…ΑΝΤΖΕΛΑ να βρίσκεται ΚΙ ΑΥΤΗ μέσα σε ένα ΠΑΡΟΜΟΙ ΣΚΑΦΟΣ!:

Αναφέρει το GreekOnDemand.com …http://greeknewsondemand.com/2017/05/24/ποιος-είναι-αυτός-ο-αμερικανός-πρόεδρ/Ποιος είναι αυτός ο αμερικανός πρόεδρος και τι γυρεύει μέσα σε ένα αεροσκάφος αεροψεκασμών;;;!!! Ναι ο…ΤΡΑΜΠ ειναι Και δεσμεύτηκε προ μηνών να συνεχίσει το πρόγραμμα αεροψεκασμών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!!!!! Ένοχη σ'αυτό το έγκλημα και η NASA!!!

Posted by John Kountouris on Wednesday, May 24, 2017

 

Good afternoon European citizens, any comments?

Posted by Anonymous "Our aye on You" on Saturday, March 18, 2017

Πηγή:

https://www.facebook.com/OurEyeOnYou/videos/1879583278922648/?hc_ref=NEWSFEED