Home Greek News ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΛΟΙ!!! Gay Pride 2017 με Τσακαλώτο, Καρανίκα και ένταση με αστυνομικούς

ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΛΟΙ!!! Gay Pride 2017 με Τσακαλώτο, Καρανίκα και ένταση με αστυνομικούς

by _
0 comment 175 views

Gay Pride 2017 με Τσακαλώτο, Καρανίκα και ένταση με αστυνομικούς…

Ναι, ναι, ναι, ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ που πάνε όλοι στη….ΚΟΛΑΣΑΗ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!….

Ο ανθελληνισμός στο μεγαλείο του…!!!…

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑ ΕΝΝΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ….ΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…!!!….

ΚΟΙΤΑΞΕ ΟΜΩΣ τι λέει Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ στην Προς Ρωμαίους επίστολη του Απόστολου Πάυλου και μετά διαβάζουμε το ακόλουθο άρθρο του Πρωτοθέματος…

18Eπειδή, οργή τού Θεού αποκαλύπτεται από τον ουρανό επάνω σε κάθε ασέβεια και αδικία ανθρώπων, που κατακρατούν την αλήθεια με μέσα αδικίας.
19Eπειδή, ό,τι μπορεί να γίνει γνωστό για τον Θεό, είναι φανερό μέσα τους· για τον λόγο ότι, ο Θεός το φανέρωσε σ’ αυτούς.
20Δεδομένου ότι, τα αόρατα του Θεού βλέπονται φανερά από την εποχή τής κτίσης τού κόσμου, καθώς νοούνται διαμέσου των δημιουργημάτων του, και η αιώνια δύναμή του και η θεότητα, ώστε αυτοί να είναι αναπολόγητοι.
21Eπειδή, ενώ γνώρισαν τον Θεό, δεν τον δόξασαν ως Θεό, ούτε τον ευχαρίστησαν· αλλά, μέσα στους συλλογισμούς τους, αναζήτησαν μάταια πράγματα, και σκοτίστηκε η ασύνετη καρδιά τους.
22Eνώ έλεγαν ότι είναι σοφοί, έγιναν μωροί.
23Kαι άλλαξαν τη δόξα τού άφθαρτου Θεού σε ομοίωμα εικόνας φθαρτού ανθρώπου, και πουλιών και τετράποδων και ερπετών.
24Γι’ αυτό και ο Θεός τούς παρέδωσε σε ακαθαρσία, διαμέσου των επιθυμιών των καρδιών τους, ώστε να ατιμάζονται τα σώματά τους αναμεταξύ τους.
25Oι οποίοι αντικατέστησαν την αλήθεια τού Θεού με το ψέμα, και απέδωσαν σεβασμό και λάτρευσαν την κτίση,2 παρά εκείνον που την έκτισε, ο οποίος είναι άξιος ευλογίας στους αιώνες. Aμήν.
26Γι’ αυτό, ο Θεός τούς παρέδωσε σε πάθη ατιμίας· επειδή, και οι γυναίκες τους αντικατέστησαν τη φυσική χρήση με την αφύσικη·
27παρόμοια δε και οι άνδρες, αφήνοντας τη φυσική χρήση τής γυναίκας, άναψαν μέσα τους από την επιθυμία τους ο ένας προς τον άλλον, κάνοντας την ασχημοσύνη, αρσενικοί σε αρσενικούς, και απολαμβάνοντας στον εαυτό τους την πρέπουσα αντιμισθία τής πλάνης τους.
28Kαι καθώς αποδοκίμασαν το να έχουν επίγνωση του Θεού, ο Θεός τούς παρέδωσε σε αδόκιμον νου, ώστε να κάνουν εκείνα που δεν πρέπει·
29επειδή, είναι γεμάτοι από κάθε αδικία, πορνεία, πονηρία, πλεονεξία, κακία· είναι γεμάτοι από φθόνο, φόνο, φιλονικία, δόλο, κακοήθεια·
30ψιθυριστές, κατάλαλοι, με μίσος για τον Θεό, υβριστές, υπερήφανοι, αλαζόνες, εφευρετές κακών, απειθείς στους γονείς,
31χωρίς σύνεση, παραβάτες συμφωνιών, άσπλαχνοι, ασυμφιλίωτοι, ανελεήμονες·
32οι οποίοι, ενώ γνωρίζουν τη δικαιοσύνη τού Θεού, ότι εκείνοι που πράττουν τέτοιου είδους πράγματα είναι άξιοι θανάτου, όχι μονάχα τα πράττουν, αλλά και με ευχαρίστηση επιδοκιμάζουν εκείνους που τα πράττουν.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο παρακάτω λίνκ!……

Gay Pride 2017 με Τσακαλώτο, Καρανίκα και ένταση με αστυνομικούς

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr