ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΨΛΕΙΨΙΜΟ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΣΟΥ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΨΛΕΙΨΙΜΟ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΣΟΥ!!!  ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΚΤΛ!!!

Μας αποδειχνύει σε ζωντανή τηλεόπσαση ΠΟΙΑΝΩΝ τα σχέδια εξυπηρετεί και είναι αυτά των…ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ….

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 6.52πμ, 10 Ιουν, 2017

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο μεγάλο αμερικανικό κανάλι NBC στις 2 του μηνός, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, απαντών εις ερώτησιν της γνωστής δημοσιογράφου Megyn Kelly σχετικά με το θέμα που αφορά το χακάρισμα των τελευταίων αμερικανικών προεδρικών εκλογών από πλευράς της Ρωσίας, λέγει τα εξής αποκαλυπτικά που έκαναν τους Εβραίους να σκιρτούν από τη χαρά τους:

Οι άνθρωποι που κατηγορούν τη Ρωσία για το χακάρισμα των αμερικανικών εκλογών είναι σαν τους αντισημίτες που “φορτώνουν” τα πάντα στους Εβραίους.

Εεεεε???!!! ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ???!!  ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΤΕ Κ ΠΟΥΤΙΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ???  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΤΛ!! ΕΙΧΑΜΕ…ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!!

Και εν όψει αυτής της αυτο-αποκάληψης που μας έκανε τόσα ευγενικά ο κ Πούτιν για το ΠΟΙΟΣ ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΝΑΣ ΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ, ίσως τωρα…ΤΩΡΑ θα με πιστέψουν ΚΑΠΟΙΟΙ εκεί έξω για όλα όσα έχω γράψει για το ίδιο θέμα εδώ και 2 χρόνια αποδειχνύοντας πως όντως ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Δείτε τώρα το παρακάτω κλίπ. Στο 2:22 θα τον ακούτε τον Πούτιν να λέει αυτα τα απίστευα. Μετά διαβάστε τα παρακάτω άρθρα…

https://www.youtube.com/watch?v=XqTq_e8CO4A

Διαβάστε τώρα τα παρακάτω άρθρα για του λόγου το αλήθες!…

Η εβραϊκή αυτοκρατορία Χαμπάντ δεσμεύει Πούτιν και Τραμπ

Ο Κίσινγκερ αναλαμβάνει “εγγυητής” ανάμεσα σε Τραμπ και Πούτιν

Το Ισραήλ ζήτησε απο τον Τραμπ και από τον Πούτιν να χτιστεί ο ναός του Σολομόντα για να υποδεχθούν τον Μεσσία!!! (Βίντεο)

Η αποκατάστασις της…ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ απο τον…ΠΟΥΤΙΝ

ΈΦΤΑΣΕ Η «ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ…ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;;;

Πούτιν προς Εβραίος: ΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ ΡΩΣΙΑ…

Ο Πούτιν και…Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ στον Ισραήλ…

ΚΟΙΝΗ ανακοίνωση ΠΟΥΤΙΝ-ΝΕΤΑΝΙΆΧΟΥ για την ISIS!!!

Η Παγκόσμια Τάξις α λα…ΠΟΎΤΙΝ;;;

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝ’ΕΔΩ !!!