Home Greek News Η ανωμαλία του νεοέλληνα

Η ανωμαλία του νεοέλληνα

by _
0 comment 148 views

Η ανωμαλίες του νεοέλληνα

Από πρόσφατες έρευνες φαίνεται ότι το ποσοστό των Ελλήνων που πιστεύουν στον Θεό ξεπερνάει το 92% και στην μεγάλη τους πλειοψηφία (90%) είναι Ορθόδοξοι.

Πως εξηγείται   ότι ξεγελάστηκε το 90 % των Ελλήνων και ψήφισε μια άθεη κυβέρνηση να νομοθετεί κατά της Ορθοδοξίας και να τον κυβερνάει;

Σε ποσοστό άνω του 90% οι Έλληνες αγαπούν και αναζητούν την δημιουργία οικογένειας αφού από αρχαιοτάτων χρόνων μάλιστα οι Έλληνες το έχουν στο DNA τους (υπέρ βωμών & εστιών).

Πως λοιπόν ξεγελάστηκε το 90 % των ελλήνων και ψήφισε κυβέρνηση κατά της φυσιολογικής οικογένειας (μάνα – γυναίκα) (πατέρα  – άντρα ) και κατά των πολυτέκνων σε μια Ελλάδα που τρεμοσβήνει;

Πως ανέχεται ο Έλληνας να τον λένε φασίστα και ρατσιστή όταν πρέπει να δουλεύει σαν το σκυλί για να επιζήσει και μάλιστα ως τα 67 του χρόνια (πλην πραιτοριανών) την ίδια στιγμή που ο Μουσταφά και η Φατμέ που ήρθαν από τα βάθη της Ανατολής δικαιούνται βοηθήματος (μηνιαίου) (σαν να λέμε σύνταξης) χωρίς να έχουν δουλέψει και χωρίς να έχουν προσφέρει απολύτως τίποτα .

Μάλιστα απολαμβάνουν δωρεάν στέγαση, δωρεάν τροφή, δωρεάν ρουχισμό, δωρεάν νερό , δωρεάν ρεύμα, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!!!!!.

Αντίδραση;

Καμία!!!

Τι λες τώρα φασίστες και ρατσιστές είμαστε;

Τελικά ποιος είναι φασίστας και ρατσιστής, εμείς οι Έλληνες ή όλοι αυτοί οι ουμανιστές που το παίζουν στραβοί και κουφοί όσον αφορά τον Έλληνα και την δυστυχία του!!!!!

Ο Έλληνας ήταν πάντοτε υπερήφανος και αγαπούσε τα εθνικά του σύμβολα (Ελληνική σημαία) .

Ποιος θα μπορούσε ποτέ να διανοηθεί ότι θα έφτανε η μέρα που θα του έκαιγαν το εθνικό του σύμβολο  οι παλιοί του εχθροί μέσα στην ίδια του την πατρίδα και μάλιστα σαν φιλοξενούμενοι καλοταϊσμένοι , καλόποτισμένοι και καλοντυμένοι;

Αντίδραση;

 Καμία!!!

Μα τι λες τώρα, φασίστες είμαστε;

Η Βουλή των ….Ελλήνων, περνάει διαρκώς αντιλαϊκούς νόμους υπέρ των δανειστών και κατά του Ελληνικού λαού

Οι μόνοι νόμοι υπέρ κάποιων Ελλήνων είναι οι νόμοι υπέρ των ομοφυλόφιλων

Άλλοι ευεργετικοί νόμοι πάλι είναι υπέρ των ξένων , των λαθρομεταναστών που σε λίγα χρόνια θα έχουν ίσα δικαιώματα με εμάς (για την ώρα έχουν περισσότερα) τους ιθαγενείς (όσοι τελικά επιζήσουμε).

Αντίδραση;

Καμία!!!

Τι λες τώρα φασίστες και ρατσιστές είμαστε;

Φτάσαμε πια στο σημείο που μας έχουν πείσει ότι το άσπρο είναι μαύρο και το μαύρο άσπρο,

ότι την νύχτα βγαίνει ο ήλιος και την ημέρα το φεγγάρι,

ότι η οικογένεια μπορεί να αποτελείται από δύο μπαμπάδες ή από δύο μαμάδες και όχι από πατέρα άντρα και μητέρα γυναίκα,

 ότι πρέπει να είσαι υπερήφανος που είσαι (αν είσαι, αλλιώς έχεις υποχρέωση να ψαχτείς) αδερφή η λεσβία

ότι η θάλασσα μας, το αιγαίο μας δεν έχε σύνορα και ως εκ τούτου οι καημένοι οι πρόσφυγες θα έρχονται κατά χιλιάδες

ότι η Ελλάδα είναι ισχυρή και εθνικά υπερήφανη και αποφασισμένη  την ίδια στιγμή που ο προαιώνιος εχθρός οι μογγόλοι τούρκοι αμφισβητούν κάθε σύνορο μας θαλάσσιο , χερσαίο και εναέριο .

Αλλά εσύ νεοέλληνα παρακολουθείς με συμπάθεια τουρκικές προπαγανδιστικές σειρές στο χαζοκούτι σου την ίδια ακριβώς στιγμή που ο Έλληνας πιλότος διακινδυνεύει την ζωή του για σένα στους Ελληνικούς αιθέρες ,

την ίδια ακριβώς στιγμή που ο Έλληνας λιμενικός και ναύτης του Π.Ν. έρχεται στήθος με στήθος με την τουρκική ακταιωρό και τα τουρκικά εχθρικά πολεμικά κάπου στο Αιγαίο

την ίδια ακριβώς στιγμή που ο Έλληνας στρατιώτης φυλάει  σκοπιά   κάπου στον Έβρο η σε κάποια νησίδα του Αιγαίου σε κατάσταση επιφυλακής και με το βλέμμα στις απέναντι ακτές.

Εσύ νεοέλληνα τι κάνεις για όλα αυτά;

Αντίδραση;

Καμία!!!

Τι λες τώρα φασίστες και ρατσιστές είμαστε;

Νεοέλληνα , αν ποτέ σου επιτεθούν τίποτα λαθρομετανάστες, ή μετανάστες, ή ….πρόσφυγες , ή ακόμα σου κηρύξουν το πόλεμο οι γείτονες σου τούρκοι και αλβανοί, ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις:

Αντίδραση;

Καμία!!!

Τι λες τώρα φασίστες και ρατσιστές είμαστε;

Τα παραπάνω τα γράφει Έλληνας πατέρας τριών παιδιών, αγανακτισμένος και αηδιασμένος και πολύ αδικημένος όπως όλοι οι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι και Οικογενειάρχες που αγαπούν την Ελλάδα.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr