Home Greek News Τερέζα Μέι: οι τρομοκράτες του χτυπήματος στο Λονδίνο φορούσαν ΨΕΥΤΙΚΑ εκρηκτικά γιλέκα

Τερέζα Μέι: οι τρομοκράτες του χτυπήματος στο Λονδίνο φορούσαν ΨΕΥΤΙΚΑ εκρηκτικά γιλέκα

by _
0 comment 248 views

Τερέζα Μέι: οι τρομοκράτες του χτυπήματος στο Λονδίνο φορούσαν ΨΕΥΤΙΚΑ εκρηκτικά γιλέκα

ΕΕΕΕΕΕΕ???!!! ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ????!!!!….

Διαβάστε και το άρθρο μου με τίτλο «ΒΟΜΒΑ: «ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ «ΕΠΙΘΕΣΗ» ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟ CNN. ΔΗΛ., ΣΤΗΜΕΝΗ ΗΤΑΝ!» για όλες τις λεπτομέριες…

Διαβάστε επίσης «ΣΟΚ: «Τελείωσε η ταινία!» φωνάζει άνθρωπος που τράβηξε ένα από τα πρώτα πλάνα της «επίθεσης» στο Λονδίνο! ΣΤΗΜΕΝΗ ΗΤΑΝ!»

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 16:56, 07 Ιουν. 2017

ΑΚΟΥΣΤΕ μερικά από τα πρώτα σχόλια της κας Τερέζα Μέι μετά το «τρομοκρατικό» χτύπημα στο Λονδίνο τις προάλλες και εκεί θα καταλάβετε πως μας κοροϊδεύουν όλοι αυτοί οι μπάσταρδοι:

Και οι τρεις φορούσαν αυτό που φάνηκε να είναι εκρηκτικά γιλέκα. Η αστυνομία ωστόσο διαπίστωσε ότι αυτή η ενδυμασία ήταν ΨΕΥΤΙΚΗ και την φορούσαν μόνο για να εξαπλωθεί ο πανικός και ο φόβος.

ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ;;;!!!…

Λέει η πόρνη της Κορώνας της Αγγλίας των Πεφωτισμένων ότι αυτά τα ρούχα που φορούσαν οι «τρομοκράτες» της πιο πρόσφατης «επίθεσης» στο Λονδίνο ήταν…ΨΕΥΤΙΚΑ???  ΕΕΕΕ???!!!  Δηλ., μας έκαναν…ΦΑΡΣΑ οι τρομοκράτες???!!! ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ???

Ρε σείς, με τι είδους «τρομοκράτες» έχουμε να κάνουμε εν προκειμένω???…με τρομοκράτεςLight???!! ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ???!!!

ΕΜ…ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΠΩΣ Ο ΣΠΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ…ΦΑΡΣΕΣ???!!!

Δεν κατάλαβα…δηλ.,…φοράνε τώρα….ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΟΙ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ»???!!!  Άρα, τι είναι τελικά, τρομοκράτες ή μήπως…ΗΘΟΠΟΙΟΙ???

Δείτε τώρα το ακόλουθο κλιπ όπου ακούμε την μεγάλη ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΣ Μέι να παραδέχεται την…ΦΑΡΣΑ ΤΗΣ μπροστά στα μάτια όλου του ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και μετά συνεχίζουμε:

https://www.youtube.com/watch?v=V7mtGIIJBMc

Δηλ., για να καταλάβουμε κα ΜΈΙ, τρομοκράτες που φορούσαν ψεύτικη τρομοκρατική εδυμασία σκόρπισαν το θάνατο σε 8 ανθρώπους κλτ.???

Με λίγα λόγια, ΟΝΤΩΣ φορούσαν κοστούμια εκείνη την ημέρα την «τραγική» οι εν λόγω «τρομοκράτες» του…ΚΩΛΟΥ μιας και έχουμε πλάνα πλέον που καταδειχνεί σαφέστα πως οι τρομοκράτες αυτοί δεν ήταν άλλοι από…ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΘΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και MI6!!!!!!!

Δείτε το ακόλουθο βίντεο μου για του λόγου το αλήθες. Είναι στα Ελληνικά:

https://www.youtube.com/watch?v=MJyIyfoNH6Y

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr