Home Greek News ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Οι ΗΠΑ ψήφισαν Καραμανλή, διακριτικό «άδειασμα» στον εθνικά επικίνδυνο Μητσοτάκη!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Οι ΗΠΑ ψήφισαν Καραμανλή, διακριτικό «άδειασμα» στον εθνικά επικίνδυνο Μητσοτάκη!

by _
0 comment 172 views

Δεν προλαβαίνει τις καρπαζιές ο Μητσοτάκης, με δική του ευθύνη και του επικοινωνιακού του επιτελείου, που ο ίδιος έχει επιλέξει κι έχει βαλθεί να τον καταστρέψει, όχι ηθελημένα μεν, αλλά από την πολύ Αριστεία με άρωμα Σημίτη.

Δεν έφτανε η γκάφα με τον Ομπάμα, ο οποίος την ώρα που απευθυνόμενος στο παγκόσμιο κοινό ζητούσε στήριξη της Ελλάδας, ο Κυριάκος του ζητούσε…»πολιτική αλλαγή».

Προχθές υπήρξαν διαρροές ότι γίνονται βολιδοσκοπήσεις για Ελληνοαμερικανό νέο Πρέσβη, αν και πιστεύουμε ότι ο Πρέσβης Πάιατ που είναι κορυφαίος διπλωμάτης, τελικά θα διατηρηθεί, αλλά ακούστηκε ακόμη και το δεξί χέρι του Τραμπ, ο Πρίνμπους για την θέση και δείχνει το ότι η Ελλάδα είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητες των ΗΠΑ, λόγω και της Exxon Mobil που ξεκινά γεωτρήσεις στην Κρήτη ενώ χθες είχαμε τον Μητσοτάκη να θάβει τον Τράμπ στον τέως αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μπάιντεν (τον ενημέρωσε κάποιος ότι είναι τέως;)!

Σημερα μαθαμε ότι έκλεισε ο κύκλος με τις «σφαλιάρες» με την «διακριτική» ψήφο εμπιστοσύνης των ΗΠΑ στον Κώστα Καραμανλή!

Με μια εξαιρετικής σπουδαιότητας κίνηση ο πολύπειρος Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρι Πάιατ επέλεξε να μιλήσει σε εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής», ως εκπροσωπος των ΗΠΑ, που δείχνει την εμπιστοσύνη στην οικογένεια και το σπουδαιότερο σηματοδοτεί την αποκατάσταση στις θερμές σχέσεις, που είχαν επιβαρυνθεί με το Ελληνικό Οχι στο Βουκουρέστι, κάτι που πλεον κατά τις εξελίξεις δικαίωσαν  την επιλογή του Καραμανλή και εξέθεσαν την τότε ΥΠΕΞ της Αγίας Οικογένειας.

Για να μην νομίσει ο Μητσοτάκης, ότι θα ξεφύγει σύντομα από τις απανωτές γκάφες του, να του επισημάνουμε ότι κατά την επίσκεψη του στις Βρυξέλλες, ο Ντόναλτ Τράμπ είχε δίπλα του, τον καλαματιανό Τζωρτζ Τζιτζίκο κάτι που δεν ήξεραν μάλλον (ούτε αυτο;) οι σύμβουλοι του, πριν τον παροτρύνουν να αρχίσει να κατινιάζει κατά του Τράμπ στον Μπάιντεν.

Μάλλον οι ΗΠΑ βρήκαν αξιόπιστο και σοβαρό συνομιλητή στην ΝΔ, μιας κι ο Κυριάκος με την ακροδεξιά του επέλεξαν τους ηττημένους (και διαπλεκόμενους) Κλίντον

Αυτά παθαίνεις όταν αντί για επικοινωνιολόγους επιλέγεις σεφ μαγειρεμένων δημοσκοπήσεων και τον ….αδελφό του Βαρβιτσιώτη για να βγάλεις την υποχρέωση

netakias.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr