Home Greek News ΙΔΟΥ η ΨΕΥΤΙΚΗ «εγκυμοσύνη» «της» Αμάλ Κλούνεϊ!!! «Την» αποκαλεί ΓΚΟΜΕΝΟΝ του Τζόρτζ Κλούνεϊ σύμφωνα με τον Μάτ Ντάμον!!!

ΙΔΟΥ η ΨΕΥΤΙΚΗ «εγκυμοσύνη» «της» Αμάλ Κλούνεϊ!!! «Την» αποκαλεί ΓΚΟΜΕΝΟΝ του Τζόρτζ Κλούνεϊ σύμφωνα με τον Μάτ Ντάμον!!!

by _
0 comment 169 views

ΙΔΟΥ η ΨΕΥΤΙΚΗ «εγκυμοσύνη» «της» Αμάλ Κλούνεϊ!!! «Την» αποκαλεί ΓΚΟΜΕΝΟΝ του Τζόρτζ Κλούνεϊ σύμφωνα με τον Μάτ Ντάμον!!!

ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΓΙ’ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!…….

Στο ακόλουθο βίντεο του εξαιρετικού καναλιού RussianVids, μαθαίνουμε πως ο Τζόρτζ και η…«η»..Αμάλ ΕΣΤΗΣΑΝ την «εγκυμοσύνη» «της»…

https://www.youtube.com/watch?v=PbMJ9nziNTo

Αμάλ: Βρετανο-Λιβανέζα δικηγόρος, ακτιβίστρια, συγγραφέας, γυνή του Τζόρτζ Κλούνεϊ και…ΤΡΑΒΕΣΤΙ;;;!!!

ΜΠΛΙΑΧ! άμα είναι αλήθεια, αλλά έχουμε τις…ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΜΑΣ….

Διαβάστε επίσης το άρθρο «Πανηγυρίζει το Λονδίνο για υπαναχώρηση της Αθήνας στο θέμα των γλυπτών» για να μάθετε πως αυτή η ΨΕΥΤΟ-ΥΠΟΘΕΣΙΣ περι των Ελγινείων Μαρμάρων, της οποίας ηγείτο η…ΨΕΥΤΟ-ΓΥΝΑΙΚΑ Αμάλ, έπεσε τελικώς εις τα…ΑΖΗΤΗΤΑ…

Ασυνήθιστα ψηλή για μια Αράβισσα γυναίκα είναι η «Αμάλ». Περπατάει σαν τραβεστί, ισχνή και υψηλή (απο τον ΤΖΟΡΤΖ μάλιστα), χωρίς κώλο, χωρίς βυζιά, ανδρική δομή προσώπου, λακκάκι στο πηγούνι, έναν λαιμό προεξέχοντα έχει και με φωνή ΒΑΡΥΤΟΝΗ μιλάει η ίδια…ΧΜΜΜΜΜ….

Πριν μερικά χρόνια ήταν ο ίδιος ο Τζόρτζ Κλούνεϊ –που φιλοξενεί συχνά τον αρχι-Π**ΣΤΗ ΟΜΠΑΜΑ στο σπίτι του εδώ στο Λος Άντζελες— που παρεδέχθη τα εξής:

«Ένας τίτλος διαβάζεται “ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι γκέι-γκέι-γκέι.” Και εγώ είπα, «είμαι γκέι-γκέι. Εντάξει, τα παρακάνουν λιγάκι με το τρίτο. Καλά τώρα, [και σύμφωνα με το Διαδίκτυο] είμαι γκέι. Δεν πρόκειται [να το αρνηθείς] γιατί αυτό θα ήταν προσβλητικό για την ομοφυλοφιλική κοινότητα.» – πηγή

Η σιαγών της (ΤΟΥ μάλλον) «Αμάν» είναι εκείνη ενος…ΑΝΔΡΟΣ. Είναι…ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ αυτό.  Οι  γοφοί τουΑμάλ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ θηλυπρεπεις αλλά…ΑΝΔΡΟΠΡΕΠΕΙΣ.

Amal (Ελληνιστί “Αμάλ”) = a-male = a male.

Δείτε τώρα τα σχετικό βίντεο και ΦΡΙΞΤΕ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr