Home Greek News ΙΔΟΥ ΚΟΡΟΪΔΑ ΟI «ΣΚΟΤΩΜΕΝΟI» ΔΡΑΣΤEΣ ΣΑΣ ΣΤΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΠΡΑΚΤΟΡEΣ ΤΗΣ MI6 ΕΙΝΑΙ!!!

ΙΔΟΥ ΚΟΡΟΪΔΑ ΟI «ΣΚΟΤΩΜΕΝΟI» ΔΡΑΣΤEΣ ΣΑΣ ΣΤΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΠΡΑΚΤΟΡEΣ ΤΗΣ MI6 ΕΙΝΑΙ!!!

by _
0 comment 175 views

ΙΔΟΥ ΚΟΡΟΪΔΑ ΟI «ΣΚΟΤΩΜΕΝΟI» ΔΡΑΣΤEΣ ΣΑΣ ΣΤΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΠΡΑΚΤΟΡEΣ ΤΗΣ MI6 ΕΙΝΑΙ…!!!…

GAME OVER, BABY…!!!…

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ…ή ΜΑΛΛΟΝ…ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟ…ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!!! ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΠΟ’ΔΩ…ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ….!!!!!!!…..

Διαβάστε και το άρθρο μου με τίτλο «ΒΟΜΒΑ: «ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ «ΕΠΙΘΕΣΗ» ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟ CNN. ΔΗΛ., ΣΤΗΜΕΝΗ ΗΤΑΝ!» για όλες τις λεπτομέριες…

Διαβάστε επίσης «ΣΟΚ: «Τελείωσε η ταινία!» φωνάζει άνθρωπος που τράβηξε ένα από τα πρώτα πλάνα της «επίθεσης» στο Λονδίνο! ΣΤΗΜΕΝΗ ΗΤΑΝ!»

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 16.21, 05 Ιουν. 2017 | JohnKountouris.com

Χμ…ΛΟΙΠΟΝ…

Δι’ ανατάσεως των χειρών πόσα…ΚΟΡΟΪΔΑ έχουμε παρόντα σήμερα;;; Όχι, ειλικρινά μας το λέγω μιας και κάθε φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο «τρομοκρατικό» χτύπημα, πέφτουμε αμέσως…ΕΡΜΑΙΑ ΑΥΤΟΥ, χωρίς να προβάλουμε ΚΑΜΙΑ διανοητική και λογική αντίσταση και αρνούμενοι να ερευνήσουμε ΥΠΕΥΘΥΝΑ τα πράγματα…ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και…ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!

Εμ, ρε παιδιά, μιλάμε εδώ για σκηνοθετημένα…ΘΕΑΜΑΤΑ στον…ΟΧΛΟ που το μόνο που τον νοιάζει σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να παρακολουθεί τα γεγονότα συγκλονισμένος καθώς και…ΑΜΕΤΟΧΟΣ.  Οι περισσότεροι –εδώ στις ΗΠΑ έχουμε ένα φιλοσοφικό όρο που χρησιμοποιούμε που λέγεται hoi polloi (οι πολλοί δηλ.)— σε όλο τον κόσμο νομίζουν, και λέγουν κιόλας, ότι αυτά τα πράγματα ΔΕΝ επηρεάζουν τις ζωές τους, κτλ., γιατί δεν δίνουν σημασία σε αυτά.

ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ.

Και πάω στοίχημα πως ένα μεγάλο ποσοστό Άγγλων πολιτών έχουν έχουν ήδη αλλάξει την γνώμη τους για όλ’αυτά, μιας και μόλις βγήκε στη δημοσιότητα ο κα Τερέζα Μέι και είπε σαφώς πως, εν όψει της πιο πρόσφατης επίθεσης στην Αγγλία, ίσως είναι καιρός να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε…ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΟ…ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

Παιδιά, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, την στιγμήν που μας κόψουν το ιντερνέτ τότε…ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ!!!

Δείτε τώρα την πιο πρόσφστη αποκάλυψη του σάιτ μας για το εντελώς…ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΣΟΟΥ εν Λονδίνου προχθές που έρχεται να προστεθεί στην ήδη μεγάλη λίστα…ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ότι και οι κυβερνήσεις μας και τα ΜΜΕ…ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΧΟΝΤΡΑ…!!!…

Εν ολίγοις, ήταν ΕΜΕΙΣ απο τα…ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ που, με το που έγινε η εν λόγω «επίθεσις», σας αποκαλύψαμε αμέσως, μέσα από άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ότι ήταν η Βρετανική MI6 που ήταν πίσω από αυτό μαζί με το FBI, κτλ. (πατήστε εδώ για περισσότερα). Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ έγραψε τα εξής που μόνο οι άνθρωποι με τα μάτια τους ΑΝΟΙΚΤΑ μπορούν να διακρίνουν:

Οι αρχές ανέφεραν πως ο σταθμός Bank και Vauxhall έχουν ανοίξει και πάλι, μετά τον συναγερμό που σήμανε στην περιοχή καθώς ένα περαστατικό επίθεσης με μαχαίρι δεν σχετιζόταν με τα άλλα δύο. Να σημειωθεί πως στο Vauxhall βρίσκονται τα κεντρικά της MI6.

Εεε…ΝΑΙ…ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ και…ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=MJyIyfoNH6Y

Πηγή:

https://www.youtube.com/watch?v=VCiX6dE4jPw

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr