Νίκος Δένδιας, Εβραίοι και Μασονία

Ο απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, Νίκος Δένδιας, είναι όντως υψηλόβαθμος Μασώνος, δεν το ομολογεί ευθέως, αλλά και δεν το κρύβει. Στο βιογραφικό του που έχει συντάξει ο ίδιος στην ιστοσελίδα του, αποκαλύπτει πως από τον Μάρτιο του 2008 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2009 ήταν Πρόεδρος του Παραρτήματος της Ελληνικής «Αντικαρκινικής Εταιρείας» στην Κέρκυρα. Ως γνωστόν, η «Αντικαρκινική Εταιρεία» μασωνοκρατείται και όλα της τα στελέχη είναι διακεκριμένοι Τέκτονες. Επίσης, ο κ. Δένδιας δηλώνει στο βιογραφικό του πως είναι μέλος της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας, που (όπως αποκάλυψε ο «Στόχος») στις 11 Μαρτίου 2012 διοργάνωσε ΜΕΣΑ στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Κερκύρας εκδήλωση για τα 231 χρόνια του Ελληνικού Τεκτονισμού που πρωτο-ιδρύθηκε στην Κέρκυρα το 1781 με την ίδρυση της Στοάς Beneficenza (Αγαθοεργία) από την Μεγάλη Μητρική Στοά της Βερόνας – Πάντοβα!..

Από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ διαβάζουμε τα εξής για τον Δένδια από το 2013:

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νικόλαος Δένδιας συναντήθηκε σήμερα , με τον Υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας του Ισραήλ Yitzhak Aharonovitch, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αξιολογήθηκε η μέχρι τώρα συνεργασία που έχουν αναπτύξει οι δύο χώρες στους τομείς της πολιτικής προστασίας και της αστυνομικής συνεργασίας και συμφωνήθηκε η περαιτέρω ενίσχυσή της.

Μετά το πέρας της συνάντησης οι κ.κ. Δένδιας και Aharonovitch επισκέφθηκαν την Εβραϊκή Συναγωγή των Αθηνών και το Μνημείο του Ολοκαυτώματος, όπου ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας δήλωσε τα εξής:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα ότι υποδέχομαι σήμερα τον Υπουργό κ. Aharonovitch σε ανταπόδοση της δικής μου επίσκεψης στο Ισραήλ πριν από έναν περίπου χρόνο. Μου έκανε επίσης την τιμή να είμαστε σήμερα μαζί, στην επίσκεψη στη Συναγωγή των Αθηνών και στο Μνημείο αυτό που συμβολίζει τα πάθη των Εβραίων στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Θέλω να είμαι απόλυτα σαφής και να πω δύο μόνο πράγματα: Ότι η ελληνική κοινωνία του 21ου πρώτου αιώνα, αλλά και το ελληνικό κράτος, δεν έχουν κανένα περιθώριο ανοχής απέναντι στο ρατσισμό και τον αντισημιτισμό. Τα δύο αυτά φαινόμενα πρέπει να εξοβελιστούν από την ελληνική πραγματικότητα».

Ο κ. Δένδιας δήλωσε επίσης σχετικά με το ζήτημα της καταπολέμησης τρομοκρατίας στη χώρα μας: «Η μάχη εναντίον της τρομοκρατίας είναι μία μάχη διαρκής. Είχα πει από την αρχή όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου, ένα χρόνο πριν, ότι θα ήταν μεγάλο λάθος οποτεδήποτε να θεωρηθεί ότι η μάχη απέναντι στην τρομοκρατία έχει κερδηθεί. Η μάχη αυτή είναι διαρκής και θα συνεχιστεί με επαγρύπνηση του κράτους και των Υπηρεσιών του».

Ο Υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας του Ισραήλ κ. Yitzhak Aharonovitch, δήλωσε από την πλευρά του:

«Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον φίλο μου, κύριο Υπουργό που με δέχθηκε εδώ, σε αυτή την επίσκεψη η οποία αποτελεί ανταπόδοση της επίσκεψής του στο Ισραήλ. Είχαμε μία συνεργασία εξαιρετική και άριστη ανταλλαγή απόψεων και αυτό είναι επακόλουθο της άριστης συνεργασίας των δύο Υπουργείων και των δύο Κρατών.

Στο άμεσο μέλλον πρόκειται να υπογράψουμε μία συμφωνία, η οποία θα περιλαμβάνει όλα τα θέματα στα οποία ο Υπουργός και εγώ συμφωνήσαμε. Πολλά θέματα μεταξύ των οποίων και η τρομοκρατία. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Υπουργό, ο οποίος ήρθε μαζί μου και επισκεφθήκαμε τη Συναγωγή, αλλά και το Μνημείο του Ολοκαυτώματος εδώ.

Πρέπει να θυμηθούμε ότι κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος, το 85% του εβραϊκού πληθυσμού εξοντώθηκε. Και το μήνυμα το οποίο στέλνουμε μαζί από εδώ είναι ότι έχουμε χρέος να καταπολεμήσουμε τον φασισμό, να καταπολεμήσουμε τον αντισημιτισμό, φαινόμενα τα οποία διαχέονται σε όλο τον κόσμο και σε όλη την Ευρώπη. Και χαίρομαι που ο Υπουργός είναι τόσο σαφής στον πόλεμο αυτό, συμπεριλαμβανομένου του πολέμου εναντίον νεοναζιστικών ομάδων.

Επαναλαμβάνω ότι οι σχέσεις των κρατών μας είναι άριστες και χαίρομαι πάρα πολύ για τη σύντομη αυτή επίσκεψη που πραγματοποιώ στην Ελλάδα. Σας ευχαριστώ».

Μετά τη Εβραϊκή Συναγωγή ο κ. Aharonovitch συνοδευόμενος από τον κ. Δένδια ξεναγήθηκε στο Μουσείο Ακρόπολης, όπου ο Έλληνας Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του Ισραηλινού ομολόγου του.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Yitzhak Aharonovitch επισκέφθηκε νωρίτερα το πρωί το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, καθώς και το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος.

makeleio.gr

http://www.stoxos.gr/2013/06/blog-post_568.html