Home Greek News Σαν δυο σταγόνες νερό – Όταν ο Τέρης Χρυσός διέψευδε τη φήμη: “Όχι ο Κούλης Μητσοτάκης δεν είναι γιος μου, αλλά ο πατέρας μου ήταν…Εβραίος κατάσκοπος”!!

Σαν δυο σταγόνες νερό – Όταν ο Τέρης Χρυσός διέψευδε τη φήμη: “Όχι ο Κούλης Μητσοτάκης δεν είναι γιος μου, αλλά ο πατέρας μου ήταν…Εβραίος κατάσκοπος”!!

by _
0 comment 228 views

Σαν δυο σταγόνες νερό – Όταν ο Τέρης Χρυσός διέψευδε τη φήμη: “Όχι ο Κούλης Μητσοτάκης δεν είναι γιος μου, αλλά ο πατέρας μου ήταν…Εβραίος κατάσκοπος”!!

Η εκπληκτική ομοιότητα του Κούλη Μητσοτάκη με τον Τέρη Χρυσό, …είχε οδηγήσει πριν από αρκετούς μήνες σε διάψευση από τον γνωστό τραγουδιστή. «Γιος μου ο Κυριάκος;
Όχι βέβαια!», ήταν τα ακριβή λόγια του, σε παλιότερη συνέντευξη του. Και μπορεί ο Τέρης Χρυσός να μην είναι…βιολογικός πατέρας του Κούλη, αλλά είχε αποκαλύψει άγνωστες πτυχές των παιδικών του χρόνων:

«Δεν είχαμε σπίτι να μείνουμε και μέναμε στο Χατζηκυριάκειo Ίδρυμα, σε μια μεγάλη σάλα, που για να κάνουμε δωμάτια, τα χωρίζαμε με κουβέρτες. Δηλαδή, τέσσερα κομμάτια κουβέρτα ήταν δικό μας δωμάτιο και ζούσαμε εγώ, η μητέρα μου και ο πατριός μου, που μας μεγάλωσε και τα αδέλφια μου. Πέντε άτομα σε δυο τετραγωνικά» και συνέχισε:

«Ο πατέρας μου ήταν Εβραίος κατάσκοπος της Ιντέλιτζενς Σέρβις, τον οποίο παντρεύτηκε η μητέρα μου, έκανε τρία παιδιά και όταν εγώ έγινα πέντε, έμπλεξε με μια άλλη κατάσκοπο και εγκατέλειψε την μητέρα μου. Εγώ δεν έγινα Εβραίος γιατί η μάνα μου ήταν χριστιανή. Βαφτίστηκα 5 ετών. Τον πατέρα μου τον εξόρισαν στην Ρώμη και τον είδα πάλι μετά από 40 χρόνια. Τον βρήκα στο Ισραήλ που είχε κάνει άλλα παιδιά».

http://www.ksipnistere.com/2015/09/blog-post_4686.html?m=1

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr