Home Greek News Η Ελλάδα «πέταξε το γάντι» στην Τουρκία στο ΟΗΕ: «Υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο είναι ελληνικές – Μολών λαβέ»

Η Ελλάδα «πέταξε το γάντι» στην Τουρκία στο ΟΗΕ: «Υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο είναι ελληνικές – Μολών λαβέ»

by _
0 comment 161 views

Τα δικά μας σχόλια από τα Ελληνικά Νέα Τώρα: Κι ‘Ομως…ΚΙ ΟΜΩΣ!….και συμφώνως προς τόσον το Μνημόνιον όσον και την Δανειακήν Σύμβασιν καθώς και την πράξιν την οποίαν έκαμε ο Ευάγγελος ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ως υΠΟΡΔος Οικονομικών το 2011 δεσμεύων πάσαν την Ελλάδα υπό το Αγγλικόν δίκαιον, η Ελλάς ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ να αξιοποιήσει τους ιδικους αυτἠς πόρους μιας και έχουσιν ήδη δεσμευθεί εις τους…ΔΑΝΙΣΤΑΣ δι᾽όποιον σκοπόν θεωρούσιν…ΑΥΤΟΙ αναγκαίον προς την αποπληρωμήν των δανείων, τα οποία έχει λάει η χώρα (το δικό τους ΕΧΕΓΓΥΟ είναι). Οπότε, να εξετάσωμεν τα παρακάτω εν όψει…ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ….

ΔΗΛ., ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΡΕ…ΡΙΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΟΡΗΣΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ! ΚΙ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο…ΒΕΝΕΖΕΛΟΣ…!!!…

Η Ελλάδα «πέταξε το γάντι» στην Τουρκία στο ΟΗΕ: «Υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο είναι ελληνικές – Μολών λαβέ»…

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr